Acasă » Exclusiv » Profețiile înfricoșătoare ale Babei Vanga pentru 2020: ”Moscova va fi lovită de un meteorit, iar Trump va fi diagnosticat cu…”

Profețiile înfricoșătoare ale Babei Vanga pentru 2020: ”Moscova va fi lovită de un meteorit, iar Trump va fi diagnosticat cu…”

De: I.D. 01/01/2020 | 23:42

Născută Vanghelia Pandeva Dimitrova – după căsătorie Vanghelia Guşterova –, celebra Baba Vanga a fost o prezicătoare oarbă de origine bulgară. I s-a mai spus şi ”vindecătoarea cu plante”. O mare parte din viaţă a petrecut-o în munţii Kozhuh, zona Rupite, era analfabetă (sau, conform unor alte surse, semianalfabetă) și nu a lăsat nicio carte. Cei care au cunoscut-o au transmis că Baba Vanga avea un discurs care putea fi înţeles cu mare greutate, cu atât mai mult cu cât se exprima într-un dialect dificil. Filmările în care apare prezicătoarea sunt subtitrate în limba bulgară, altfel nimeni nu ar putea înţelege nimic din ceea ce spune. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă înfricoşătoarele profeţii ale Babei Vanga, referitoare la anul 2020. (CITEŞTE ŞI: MARIA GHIORGHIU A PREZIS MOARTEA LUI CORNEL GALEȘ)

De-a lungul timpului, au fost scrise mai multe cărți despre viața și previziunile Babei Vanga. A devenit o celebritate după ce s-a spus despre ea că ar fi reuşit să anticipeze atentatele ISIS, începutul şi sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, destrămarea URSS, moartea prinţesei Diana şi chiar Brexit-ul. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată atunci când este vorba despre „profeţi” sau „prezicători” – a se vedea şi cazul „Nostradamus”, evident -, există sceptici, adversari declaraţi şi oamenii care cred, necondiţionat, astfel de previziuni halucinante.

Nici Baba Vanga nu face excepţie, din acest punct de vedere. Sunt foarte mulţi care zâmbesc larg atunci când citesc că „bulgăroaica” a prezis şi dezastrul de la Cernobâl, spre exemplu, însă este cert că în jurul ei s-a „construit”, în timp, o adevărată industrie. (NU RATA: SURPRIZA PE CARE ARSENIE BOCA I-A FĂCUT-O MAMEI SALE! E O ADEVĂRATĂ MINUNE)

Baba Vanga în tinereţe

Moscova, lovită de un meteorit

Baba Vanga ar fi prezis că Vladimir Putin şi Donald Trump vor avea mari probleme începând cu anul 2019. În ceea ce-l priveşte pe „Ţarul de la Kremlin”, prezicătoarea a transmis – spun cei care au interpretat „mesajul” acesteia – că acesta va fi victima unui atentat. Iar organizatorii „loviturii” ar urma să fie chiar membri ai echipei sale de securitate. Vladimir Putin a trecut, de altfel, prin momente dificile, dar asta se întâmpla în 2012, chiar în timpul alegerilor. (NU RATA: CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE A LUI ARSENIE BOCA. ESTE FĂCĂTOARE DE MINUNI)

Totuşi, Baba Vanga a lansat un avertisment înspăimântător în legătură cu anul 2020, în centrul unui astfel de scenariu apocaliptic aflându-se Moscova. Oraşul ar putea fi lovit de un… meteorit uriaş în anul care abia a început. Fireşte, scepticii contestă o astfel de previziune, iar oamenii de ştiinţă preferă să trateze cu indiferenţă superioară „profeţiile” venite din partea unor personaje pe care nimeni nu le poate încadra în tipare. (VEZI ȘI: 109 ANI DE LA NAȘTEREA LUI ARSENIE BOCA. CÂND VA AVEA LOC CANONIZAREA LUI ARSENIE BOCA)

Moscova, lovită de un meteorit în 2020?

În cazul lui Donald Trump, Baba Vanga ar fi anticipat că acesta va surzi. E drept că au fost unele probleme medicale, însă au avut de suferit, cel puţin până acum, mai mulţi diplomaţi americani, de vină fiind… radiaţiile magnetice.

Europa, colaps financiar

Conform unei alte profeţii făcute de celebra Baba Vanga, Europa ar urma să sufere un colaps financiar, odată cu ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Nu lipsesc mesajele referitoare la un tsunami devastator, iar adepţii bulgăroaicei sunt de părere că şi catastrofalul tsunami din Indonezia – unde au fost înregistrate peste 2.500 de victime – a fost anticipat de prezicătoare. (CITEŞTE ŞI: VINE MARELE CUTREMUR ÎN ROMÂNIA! MARIA GHIORGHIU A FĂCUT ANUNȚUL TERIBIL)

Baba Vanga: „Europa, colaps financiar”

Noi tehnologii descoperite de rasa umană. „China va controla lumea”

Pot fi extrase, totuşi, unele puncte de reper din tot ceea ce se spune că ar fi prezis baba Vanga pentru anul 2020, iar acestea se prezintă astfel:

  1. Europa va intra într-un colaps financiar.
  2. Moscova va fi lovită de un meteorit.
  3. Aflată în plină ascensiune economică, China ar putea ajunge să „controleze lumea”.
  4. Rasa umană va descoperi tehnologii noi.
  5. Preşedintele Putin se va afla în pericol, fiindcă membri ai echipei sale de securitate vor dori să îl asasineze.
  6. Preşedintele Trump va avea probleme cu auzul. Dar nu numai atât. Va fi diagnosticat – prezice Baba Vanga – cu o tumoră pe creier, va avea ameţeli şi… „bâzâieli” în urechi.
  7. Anul 2020 va fi unul al cutremurelor devastatoare.
  8. Ne putem aştepta la un alt tsunami catastrofal. (VEZI ŞI AICI: MARIA GHIORGHIU, O NOUĂ PROFEȚIE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE: ”VOR FI 28.109 MORŢI”)
Baba Vanga, adulată şi, în acelaşi timp, contestată

”Nostradamus din Balcani”: „Viața tuturor oamenilor stătea în picioare în fața mea”

Baba Vanga i-a impresionat până şi pe liderii Partidului Comunist din Bulgaria, devenind… unul dintre consilierii acestora. Casa clarvăzătoarei era supravegheată în permanență de serviciul secret al Bulgariei, previziunile sale fiind considerate, atenţie!, „secrete de stat ce trebuiau protejate”.

Baba Vanga a încetat din viață în 1996 (*11 august), la vârsta de 85 de ani. Mai mult, în unele ţări din Europa şi Rusia, Baba Vanga este venerată, fiind considerată sfântă și etichetată drept ”Nostradamus din Balcani”. (VEZI ȘI: BABA VANGA A FĂCUT PROFEŢII INCREDIBILE PENTRU 2018)

„Creaturile invizibile” care au intrat în contact cu Baba Vanga

Clarvăzătoarea a oferit, se spune, şi unele explicaţii pentru „abilităţile” sale. A susținut că acestea au avut legătură directă cu prezența unor… ”creaturi invizibile”. Baba Vanga a lăsat suspansul să persiste şi nu a dorit sau nu a putut să explice originea respectivelor creaturi. „Viața tuturor oamenilor stătea în picioare în fața mea„, ar fi spus ea, totul fiind un fel de film la care avea acees, începând cu nașterea și terminând cu moartea. Dar schimbarea a „ceea ce a fost scris unei generații” a fost peste puterea ei, aşa cum a declarat la un moment dat. (NU RATA: MARIA GHIORGHIU, PROFEȚIE CUTREMURĂTOARE: ”DE DOUĂ ORI CONSECUTIV MI S-A ARĂTAT…”)

Baba Vanga, o figură legendară

Baba Vanga este deja o figură legendară, se poate spune. Unii dintre cei care cred în capacitatea ei de a prezice viitorul spun că ar fi anunţat data morții lui Stalin, începutul destrămării Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobâl, victoria electorală a lui Boris Elțân, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie și chiar victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah. Totodată, mulţi contrazic toate aceste afirmații, considerându-le exagerări, iar scepticii își rezervă dreptul de a nu crede absolut nimic din tot ceea ce se spune referitor la Baba Vanga. (CITEŞTE ŞI: MARIA GHIORGHIU, O NOUĂ PREVIZIUNE PENTRU ROMÂNI: „CUTREMUR! E CUTREMUR DISEARĂ!”)

Există voci care afirmă că Baba Vanga ar fi prezis şi tragedia în care a fost implicat submarinul Kursk

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Cum a fost decapitat Cătălin Cîrstoiu. Detalii explozive din culise
Cum a fost decapitat Cătălin Cîrstoiu. Detalii explozive din culise
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...