Ultimele imagini cu Laura și Adelina, cele două fete care s-au răsturnat cu mașina în Lacul Ghioroc

Publicat: 21/05/2018 | 20:59

Tragedia de duminică seară de la Lacul Ghioroc a șocat întreaga comunitate din Arad. Mașina în care se aflau patru tineri care tocmai se întorceau de la plajă s-a răsturnat în apă, iar șoferița și prietena ei cea mai bună au murit înecate. Iubiții lor au reușit să se salveze. 

Laura Bogdănescu avea 26 de ani și lucra la firma Valeo din Timișoara. Absolvise liceul Shakespeare din oraș și a studiat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

 Adelina Stângaciu, care se afla volan, avea 24 de ani și a studiat management la Universitatea Constantin Drăgan și Știinte Economice la FEEA, în cadrul Universității de Vest.

Adelina era cunoscută printre prietenii săi ca având o pasiune pentru mașini, viteză și drifturi, fapt confirmat și din fotografiile publicate de aceasta pe rețelele de socializare.

Mai mult, se pare că tânăra avea chiar și un atelier auto unde lucra, deci cunoștea mecanica și mecanismele mașinii pe care o conducea. Din păcate, însă, o clipă de neatenție i-a fost fatală și ei și prietenei sale. În mașină se mai aflau alți doi băieți, prietenii celor două fete, care au reușit să se salveze din mașina care a plonjat în apă.

Ultimele înregistrări îi arată pe Adelina și iubitul ei cum vin de la plajă și se îndreaptă spre mașină, iar la scurt timp îi urmează și celălalt cuplu. Martorii spun că după ce au părăsit parcarea unui loc special amenajat pentru plajă, Adelina ar fi început să facă drifturi cu mașina, au pierdut controlul volanului și au plonjat în apă.

Citește și  ȘOFERIȚA DIN ARAD CARE A PLONJAT ÎN LAC ERA PASIONATĂ DE MAȘINI, VITEZĂ ȘI DRIFTURI 

Citește și...