Ultimele noutăți despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Cum se simte artista

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 12:22

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Medicii au mărturisit cum se simte acum artista.

Starea de sănătatea a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este mai bună, iar medicii au decis să renunțe la aparatul de respirație artificială. După aproape trei săptămâni în care a fost în comă, mezzosoprana respiră singură și poate să deschidă și ochii. (VEZI ȘI: SECRETUL RUȘINOS AL LUI CODRIN NICOARĂ, SOȚUL SOPRANEI CARE A AJUNS ÎN COMĂ DUPĂ UN ACCIDENT CASNIC! “MARIA ŞTIA SĂ-ŞI ACOPERE CASA. ÎN SPATELE CORTINEI EI SE AFLA O DRAMĂ”)

În ciuda faptului că starea de sănătate a Mariei s-a ameliorat, medicii sunt în continuare rezervați.

Maria Macsim Nicoară, traumatizată de soțul ei: “Certurile erau zilnice, ajunsese practic sursa lui de venit”

Cele mai noi declarații făcute de surse din anturajul celor doi soți scot la iveală noi informații uluitoare. Familia Mariei Macsim Nicoară știa că între ea și soțul său există probleme mari.

În ziua accidentului, vedeta ar fi mers în vizită la părinți, în zona Moara de Vânt. Audiată de anchetatori, familia mezzosopranei a declarat că aceasta a băut un pahar și jumătate de vin. Asta se întâmpla până în ora 18:30, când a plecat cu un microbuz către comuna Aroneanu. Înainte să ajungă la reședință, și-a vizitat o mătușă, care locuiește în aceeași comună cu părinții ei. (CITEȘTE ȘI: RUDELE MEZZOSOPRANEI MARIA NICOARĂ, AUDIATE ÎN SECRET. SORA ARTISTEI: ”ESTE NORMAL SĂ AVEM ANUMITE SEMNE DE ÎNTREBARE”)

Aici, solista nu a poposit prea mult și nu a mai consumat alcool. Cu toate acestea, probele de sânge prelevate la spitalul de Neurochirurgie din Iași după aproape 10 ore din momentul în care aceasta a căzut pe scări au indicat o alcoolemie de 0,40 miligrame de alcool pur în sânge.

Conform specialiștilor ca să ajungă la această alcoolemie din mai puțin de două pahare de vin este practic împosibil. Pe de altă parte, însă, Codrin Nicoară a lăsat de înțeles că soția lui a căzut pe scări pentru că ar fi consumat alcool.

“Relația pe care o avea cu Codrin Nicoară, soțul ei, nu era deloc așa cum părea. Certurile erau la ordinea zilei, iar mezzosoprana ajunsese practic sursa de venit a bărbatului. Lunar încasa o sumă frumușică, de peste 10.000 de lei. Pentru Codrin Nicoară asta însemna foarte mult, practic era sursa lui de venit.

Nu cred că din mai puțin de două pahare de vin cineva poate să cadă pe scări, iar după atâtea ore să aibă o alcoolemie de 0,4. E greu. Nu știu ce s-a întâmplat în orele în care Maria a stat cu Codrin în casă”, a mărturisit o persoană extrem de apropiată familiei pentru jurnaliștii de la bzi.ro.