Ultimele vești despre Ionela Prodan! Care este starea artistei de muzică populară

Publicat: 22/03/2018 | 09:43

Ionela Prodan trece prin momente cumplite. Solista în vârstă de 70 de ani suferă enorm. Tratamentele administrate pentru boala ei nu au avut efect și i-au provocat femeii și alte afecțiuni. Mama Anamariei Prodan a fost internată în stare gravă la Spitalul Elias din București. Ea a fost diagnosticată cu o boală gravă de pancreas.

 

Ionela Prodan suferă de câteva luni. Ea a fost internată de mai multe ori în spital în ultima perioadă. Ea a fost internată și la Fundeni, acolo unde medicii i-au montat un holter, pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii. Se pare că nu doar asta e problema. Mama Anamariei Prodan suferă de o afecțiune a peancreasului. Surse medicale au confirmat că Ionela Prodan se află în continuare în spital. Se pare că starea artistei este una stabilă. Medicii îi fac mai multe investigații.

„Nu ai cum să slăbești atât de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al șchiopătării pancreasului a fost slăbirea drastică în kilograme. S-a dovedit a fi o problemă în sistemul ei digestiv”, a declarat în trecut jurnalistul Florin Condurățeanu, potrivit RTV.  În ultimele postări făcute Anamaria Prodan, femeia pare foarte slăbită și aproape de nerecunoscut.

Anamaria Prodan s-a rugat la mormântul lui Arsenie Boca pentru sănătatea mamei ei

Anamaria Prodan s-a rugat la mormântul Sfântului Ardealului ca mama ei să se însănătoșească. Credincioasă, celebra impresară a mers a mormântul Sfântului Ardealului ca să se roage pentru o minune în ceea ce privește starea medicală a mamei sale. La scurt timp după ce a ajuns la Mănăstirea Prislop, vedeta a filmat câteva imagini, pe care, ulterior, le-a făcut publice pe Intragram.

„Bunul Dumnezeu și Părintele Arsenie Boca să îți asculte ruga. Însănătoșire grabnică mamei.”,“Doamne ajută! Cu siguranță rugăciunile ajung unde trebuie, pentru că Părintele Arsenie face minuni. Este Raiul pe pământ”, “Dumnezeu să-ți audă rugăciunea. Multă sănătate mamei tale”, “Un loc cu o mare încărcătură spirituală, un loc sfânt, Dumnezeu să-ți asculte ruga, om minunat”, “Corect. Sa va ajute Dumnezeu pentru ce vă rugați”, i-au scris amicii virtuali.