Ultimul mesaj al tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă! Mama fetei, disperată: „Te roagă mami să te întorci acasă!”

Publicat: 13/11/2017 | 08:56

O tânără de 18 ani a fost dată dispărută de două zile. Ultima oară a fost văzută pe podul feroviar Anghel Saligny, din Cernavodă, iar autorităţile o caută în continuare atât pe uscat, cât şi în apă. Adolescenta este în clasa a XII-a, la un liceu din Constanţa. Cu puţin timp înainte să dispară fără urmă, Teo Zamfir i-ar fi trimis un mesaj unei prietene.

Ea i-ar fi scris prietenei ei despre gestul necugetat pe care urma să îl facă. Aceasta i-a anunţat familia care a dat alarma imediat. Tatăl adolescentei a fost cel care a găsit, pe podul Anghel Saligny, rucsacul fetei, ceea ce înseamnă că tânăra a fost acolo.

Imediat echipele de intervenţie au început căutările atât pe uscat, cât şi în apă. După 5 ore de căutări scafandri au fost nevoiţi să renunţe din cauza curenţilor foarte puternici. Operaţiunea a fost reluată luni dimineaţă.

Deşi pompierii şi scafandrii au căutat-o în apele Dunării, Flori Dobre, mama fetei de 18 ani, i se adresează direct fetei, prin intermediul unui videoclip postat pe Facebook, spunând că ştie că aceasta este undeva unde poate va vedea mesajul ei. Ea o roagă pe tânără să vină acasă, spunându-i că vor trece peste tot împreună.

„Maimuţica lui mami frumoasă, dacă vezi mesajul ăsta, te roagă mami mult să te întorci înapoi pentru că ştii bine că noi nu am avut niciodată situaţii pe care să nu reuşim să le rezolvă împreună. Ăsta este un lucru pe care cu siguranţă îl vom rezolva, sigur este doar ceva trecător. Ştiu că o să mă vezi, ştiu că eşti pe undeva pe acolo…te rog să vii acasă”, i-a transmis Flori Dobre cu lacrimi în ochi fiicei sale. 

Va rog sa dati share. Trebuie sa o gasim! Este acolo undeva si sigur este speriata.

Posted by Flori Dobre on Sunday, 12 November 2017

 

Citește și...