Ultimul mesaj transmis de Dumitrița Coroian, fata din Maramureș care s-a sinucis de prea multă singurătate: ”Ascultă tot ce spun… ”

Publicat: 13/01/2019 | 18:11

Tânăra de 18 ani din Maramureș, care a fost găsită moartă, și-a pus capăt zilelor de singurătate. Pe numele ei Dumitrița Coroian, din satul Lăschia, comuna Copalnic-Mănăștur, a fost găsită fără suflare în locuința unde trăia singură. Ultimele mesaje publicate de ea pe Facebook aveau erau de fapt un semnal de alarmă! 

Dumitrița a mai avut o tentativă de suicid de Crăciun, însă ar fi fost salvată atunci. În cursul zilei de duminică, fata nu a dat niciun semn de viață, iar vecinii și amicii au mers să vadă ce s-a întâmplat cu fata.

În momentul în care au intrat în casa ei, oamenii au rămas îngroziți. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață. Ulterior, oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

Prietenii fetei povestesc că aceasta era tot mai supărată în ultima perioadă. De asemenea, amicii Dumitriței au dezvăluit și că trecea printr-o perioadă foarte grea, simțindu-se tot mai singură și părăsită de toată lumea. Tatăl ei a murit, iar mama lucrează în străinătate. Se bănuiește, de asemenea, că trecea inclusiv printr-o despărțire de iubitul ei.

Mesajele care însoțeau pozele Dumitriței ascundeau această mare tristețe, însă nimeni nu și-a imaginat că va recurge la acest gest.

„Viața nu înseamnă a trăi, ci a ști pentru ce trăiești 😎❤️😇 / Ascultă tot ce spun, s-ar putea să am dreptate…Că toate trec și trecem peste toate!!!👸🏼😇❤️” sunt două dintre descrierile șocante pe care le punea, în dreptul fotografiilor, Dumitrița.

Citește și...