Ultimul selfie cu Bryant în viață! L-a făcut un puști, deși legendarul baschetbalist îl refuzase

Publicat: 30/01/2020 | 16:56
Ultimul selfie cu Bryant în viață! L-a făcut un puști, deși legendarul baschetbalist îl refuzase

S-ar părea că este ultima fotografie cu Kobe Bryant în viață! Un puști de 13 ani este cel care l-a filmat pe legendarul baschetnalist American cu doar câteva ore înaintea tragicului accident de elicopter, în care nouă oameni și-au pierdut viețile.

Brady Smigiel i-a cerut lui Kobe să facă o fotografie cu el, dar fostul jucător de baschet a refuzat, fiind supărat că echipa fetiței lui pierduse un meci. A bătut pumnul de pumnul copilului, în semn de prietenie, și i-a promis că va face poza, dar atădată, când va fi mai vesel. (CITEȘTE ȘI: ÎȚI VOR DA LACRIMILE! CE ÎNȚELEGERE AVEAU KOBE BRYANT ȘI SOȚIA LUI, DE TEAMA UNUI ACCIDENT AVIATIC)

Totuși, băiatul a făcut un selfie atunci când Kobe a trecut prin dreptul său. Băiatul de 13 ani, care juca într-un turneu la academia lui Kobe Bryant, a privit-o pe fiica lui, Gianna, jucând alături de echipa ei, cu doar câteva ore înainte de a muri alături de legendarul ei tată.

Mama copilului, Dionne Reich Smigiel, a spus pentru CNN că familia ei este tulburată de această strategie și că încă nu și-a revenit din șoc. (NU RATA: MESAJUL SFÂȘIETOR AL SOȚIEI LUI KOBE BRYANT: ”SUNTEM DEVASTAȚI!”)

Kobe Bryant – carieră în bachet

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. El a fost unul dintre cei mai populari baschetbaliști din istoria NBA. Acesta a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească des în elicopterul său privat, încă de când juca pentru Lakers. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019. (VEZI ȘI: DUMNEZEULE, N-AU AVUT NICIO ȘANSĂ! FILMAREA CU MOMENTUL PRĂBUȘIRII ELICOPTERULUI ÎN CARE SE AFLA KOBE BRYANT)

În 2018, Kobe Bryant a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație: Dear Basketball (2017). Chiar la finalul acestei săptămâni, Kobe Bryant a fost depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA. Kobe Bryant a postat chiar și un mesaj de felicitare pentru James: “Continuă să duci jocul mai departe. Mult respect, fratele meu!”.

“Black Mamba”, cum era poreclit Kobe Bryant, și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la Lakers, și a căzut pe locul 4 în topul marcatorilor, fiind întrecut, pe lângă LeBron James (33.655), și de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și Karl Malone (36.928). Ambele tricouri cu care a jucat Kobe Bryant au fost retrase.

Citește și...