Uluitor! Gemene, condamnate la închisoare în Dubai. Ce i-au făcut unei polițiste când erau băute

Publicat: 29/07/2018 | 22:17
Uluitor! Gemene, condamnate la închisoare în Dubai. Ce i-au făcut unei polițiste când erau băute

Două surori gemene din Belarus care locuiau în Marea Britanie, ambele actrițe de filme pentru adulți, au fost condamnate la șase luni de închisoare în Dubai.

Alena și Sasha Parker, în vârstă de 37 de ani, care obișnuiau să joace în filme pentru adulți, înainte să se mute în Emiratele Arabe Unite, au agresat o femeie polițist în timp ce se aflau în stare de ebrietate, conform The Sun, citat de bzi.ro.

Surorile au fost condamnate pentru infracțiunea de ultraj de către Tribunalul Penal din Dubai, chiar dacă au pledat nevinovate la aceasta acuzație. Judecătorul Mohammed Jamal a ordonat deportarea lor după ce își vor ispăși pedeapsa de 6 luni de închisoare.

Alena și Sasha au fost eliberate pe cauțiune și au o lună la dispoziție să facă apel împotriva deciziei. Un polițist a precizat cum a decurs incidentul: “Alena se află în ambulanță când am sosit noi, iar sora sa, Sasha, se află lângă mașină și a început să zbiere. Ni s-a ordonat să le arestăm și să le ducem la secție. În timp ce ne aflam în mașina, ambele au început să zbiere și să dea cu pumnii în geam.”

Când au ajuns la secție, polițistul le-a lăsat pe britanice în grija unei colege, și a plecat să aducă o pereche nouă de cătușe. Când s-a întors, femeile o agresau pe colega lui.

Citește și...