Uluitor! O fată de 19 ani din București câștigă 10.000$ lunar!

Publicat: 08/05/2019 | 17:25
Uluitor! O fată de 19 ani din București câștigă 10.000$ lunar!

Irina este o puștoaică din București care la cei 19 ani a ajuns să câștige, lunar, o mică avere. A cochetat cu lumea modei încă de când era pe băncile școlii generale, după care și-a făcut un vlog despre make-up, convinsă fiind că poate câștiga bani frumoși din asta. Iar când a împlinit 18 ani s-a angajat ca model de videochat! Videochatul nu mai este un subiect tabu în România, de vreme ce peste o sută de mii de români lucrează în această industrie. Iar motivul angajării este unul simplu: câștigurile fabuloase pe care aceștia le pot avea, într-un timp scurt.

„De ce videochat? Pe mine niciodată nu m-a interesat ce va spune x sau y despre mine. Aveam prietene mai mari decât mine care făceau, deja, la 20-21 de ani bani frumoși din videochat, așa că m-am gândit să încerc și eu. Eu vorbesc despre orice cu mama, așa că da, i-am spus  de la început despre ce este vorba”, spune Irina, model de videochat.

În fața unei camere web, Irina poartă discuții cu tentă erotică, în limba engleză, cu diverse persoane de sex masculin.

„Mie jobul ăsta mi-a adus, pe lângă o stabilitate financiară la care nici nu visam, și o grămadă de provocări de ordin intelectual. M-a făcut să citesc mai mult, oricât de ciudat ar suna că videochatul te face să citești. Noi, românii, avem o problemă: punem etichete. Iar videochatul este etichetat ca fiind jobul unor fete… mai puțin istețe. Ori realitatea este total invers! Fetele care fac mulți bani sunt fetele care au cultura generală!”.

Condiții flexibile de muncă

Chiar dacă este vorba despre videochat, Irina ne povestește că jobul este job. Nu există „nu mă duc astăzi”, nu există „stau doar 3 ore online, că nu am chef”. Se lucreză 8h/zi, 5 zile pe săptămână, exact ca la un oricare alt job: „În nici un job nu poți face performanță dacă nu muncești și dacă nu îți dai interesul. Am zile când stau online câte 10 ore și am săptămâni când muncesc 6 zile din 7, sau chiar 7. Nimic nu este imposibil, câștigurile sunt reale, însă trebuie să și muncești. Nu plouă cu bani nicăieri!”

Nu este prima dată când te gândești să te angajezi la un studio de videochat, însă ai rețineri în ceea ce privește legalitatea? Programează o discuție la cel mai bun studio de videochat din București, Charm Studio și pune toate întrebările și nelămuririle pe care le ai! Nu ai nimic de pierdut!

Citește și...