Umilință maximă pentru Antena 1! Ce a făcut Pro TV

Publicat: 26/02/2019 | 15:37

Pro TV s-a clasat seara trecută pe primul loc în preferințele telespectatorilo, astfel că Antena 1 a fost învinsă! Potrivit statisticilor, postul de televiziune, care a avut sediul până în urmă cu câțiva ani în Pache Protopopescu, a înregistrat cifre mult peste celelalte stații, cu o diferență notabilă la nivelul întregii țări.

Reușita de la Pro TV a fost bifată datorită faptului că aseară a debutat  superproducți “VLAD”.  Pe național, cel mai nou serial din România a ținut în fața televizoarele cu peste jumătate de milion de români mai mult decât avea Antena 1, cu “Asia Express” sau Kanal D, cu “Exatlon”. Cifrele serialului “VLAD” – o producție realizată după licența turcească a serialului “Ezel (difuzat de Kanal D în urmă cu mai mulți ani) – au fost mult în fața “Asia Express – Drumul Elefantului” și la orașe.

Citește și: Continuă scandalul între CRBL și Bianca Drăgușanu: „Bine că a fost prostul ăsta și m-a…”

La nivelul întregii țări, serialul “VLAD” cu actorul Adrian Nartea în rolul principal a fost urmărit de peste 1,7 milioane de români în fiecare minut, cu peste jumătate de milion mai mult decât înregistra pe interval Antena 1, cu “Asia Express” 2019 și Kanal D, cu “Exatlon”, titrează paginademedia.ro.

Audiența Pro TV cu serialul “VLAD” a fost cu peste 200.000 de telespecatori mai mare decât în urmă cu o săptămână, când postul a difuzat un film. Top cinci a fost pe intervalul “VLAD” a fost completat de Antena 3 și de Happy Channel, cu serialul turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”.

URBAN. O medie de aproape 950.000 de telespectatori la orașe pentru Vlad. Serialul a avut un avans de 300.000 de telespectatori în fața Antenei 1 și de 400.000 în fața Exatlonului de pe Kanal D. Și aici, în top 5 intră Happy Channel.

Câți tineri a atras serialul “VLAD” de la Pro TV

O medie de 420.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani pentru “VLAD”, față de 300.000 la Antena 1 cu “Asia Express” și 220.000 la Exatlon”, pe Kanal D.

Distribuția primului serialul românesc realizat la standarde cinematografice, “VLAD”, este completată de Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, George Piștereanu, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache sau Ion Haiduc.

Citește și...