Un adolescent de 17 ani din Sighetu Marmatiei s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje

Publicat: 08/04/2019 | 11:25
Un adolescent de 17 ani din Sighetu Marmatiei s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje
Un adolescent de 17 ani din Sighetu Marmației, județul Maramureș, a murit după ce s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje, duminică seara. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei.
Potrivit declaraţiilor martorilor, tânărul ar fi strigat în gura mare că se aruncă, lucru pe care l-a şi făcut sub privirile îngrozite ale oamenilor. Tânărul, în vârstă de 17 ani, era cunoscut cu afecţiuni psihice. „Un tânăr de 17 ani din Sighetu Marmaţiei a decedat pe strada Independenţei din oraş. Din primele informaţii, acesta s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inpectoratrului de Poliţie al judeţului Maramureş.
O anchetă a fost deschisă şi de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş. Băiatul în vârstă de 17 ani era asistat la Casa de Tip Familial „Eminescu” din Sighetu Marmaţiei. Politiștii efectuează cercetari pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.
Citește și...