Un adolescent român a murit în Italia. Care au fost ultimele sale cuvinte

Publicat: 03/09/2019 | 11:39
Un adolescent român a murit în Italia. Care au fost ultimele sale cuvinte

Un adolescent român, în vârstă de numai 18 ani, a murit în Italia, iar familia sa este distrusă de durere. El a fost găsit, fără suflare, pe o stradă mai puțin circulată, care duce spre Scannabue. Din primele cercetări efectuate de polițiști, tânărul a fost lovit de o mașină. 

Vasile Cioroaba a mers cu niște prieteni la o discotecă și, la un moment dat, i-a spus unei prietene că intenționează să meargă acasă. „Nu mă simt bine, sunt trist. Mă duc acasă”, i-ar fi spus Vasile. Însă adolescentul nu a mai ajuns acasă, iar părinții săi au reclamat dispariția sa.

„Cine l-a văzut pe fiul meu, s-a dus sâmbătă seara la discoteca „Magika” și nu s-a mai întors (…) Noi te așteptăm, te iubim tare mult întoarce-te acasă și sora ta plânge și te-a căutat întreaga noapte. Dă-mi un semn, mamă, că sunt distrusă, te iubesc”, transmisese mama băiatului.

Vasile Cioroaba a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr în vârstă de 25 de ani. Acesta, identificat de oamenii legii, a recunoscut în fața carabinierilor că a lovit un om cu mașina, numai că nu a oprit și a plecat de la locul accidentului, informează rotalianul.ro.

Vasile Cioroaba

 

Citește și...