Un alt miracol în Istanbul! Un adolescent a fost scos în viaţă de sub ruinele blocului prăbuşit în urmă cu două zile

Publicat: 08/02/2019 | 19:03

Eforturile echipelor de căutare și salvare din Istanbul au fost încununate de încă un miracol! Un adolescent a fost scos în viaţă de sub ruinele imobilului prăbuşit în urmă cu două zile în oraşul turc.

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost scos în viaţă de sub dărâmături în cursul acestei zile, au anunţat echipele de intervenţie. Ministrul de Interne al Turciei, Suleyman Soylu, a declarat în fața jurnaliștilor prezenți în locul tragediei că adolescentul a fost dus imediat la spital, însă nu au fost făcute publice alte informații despre starea lui de sănătate. Din nefericire, bilanțul morților a ajuns la 14, potrivit celor mai noi date ale autorităților de la Istanbul.

Vă reamintim că ieri a fost găsită în viaţă o fetiţă de cinci ani.

Cel puţin 14 persoane au murit în urma prăbuşirii imobilului rezidenţial de opt etaje în oraşul turc Istanbul, conform celui mai recent bilanţ, comunicat vineri de autorităţi, informează site-ul cotidianului Le Figaro. „În acest moment, bilanţul victimelor este de 14 morţi. Alte 14 persoane au fost scoase în viaţă de sub dărâmături”, a declarat vineri Süleyman Soylu, ministrul turc de Interne.

Bilanţul anterior era de zece morţi şi 13 răniţi. Un imobil rezidenţial de opt etaje din oraşul turc Istanbul s-a prăbuşit miercuri. Sute de membri ai echipelor de salvare au fost mobilizaţi după prăbuşirea blocului, situat în cartierul Cevizli. Clădirea avea 14 apartamente şi erau înregistraţi 43 de locatari. Nu este clar câte persoane erau în imobil în momentul prăbuşirii.

Citește și...