Un avion a aterizat de urgență la Manchester. Motivul este uluitor

Publicat: 11/02/2019 | 10:06
Un avion a aterizat de urgență la Manchester. Motivul este uluitor

O aterizare de urgență este întotdeauna un motiv pentru scenarii pline de tensiune. Sunt foarte multe cazuri în care este vorba despre defecțiuni tehnice descoperite la timp, astfel că se evită tragedii aviatice. În alte situații, unuia sau unora dintre pasageri lși se face rău, comandantul aeronavei luând decizia de a ateriza pe pista celui mai apropiat aeroport.

Un aterizare de urgență a avut loc la Manchester, numai că motivul nu ar fi fost bănuit de nimeni. Din informațiile obținute de Metro, stewardesele nu au avut apă fierbinte pentru a face… cafea și ceai. Iar comandantul a luat decizia de a ateriza de urgență. Compania Jet2 și-a cerut scuze pasagerilor pentru întârziere. Aceștia ar fi trebuit să ajungă în Tenerife și au fost preluați, în cel mai scurt timp, de o altă aeronavă.

Citește și: AVION CU 109 PASAGERI LA BORD, CARE VENEA DIN CIPRU,ATERIZARE DE URGENȚĂ PE AEROPORTUL DIN CONSTANȚA

Aterizare de urgență din cauză că stewardesele nu puteau face cafea și ceaI

Și un miros neplăcut poate duce la o aterizare de urgență

Un avion care se îndrepta spre Spania a fost nevoit să aterizeze de urgență din cauza unui miros înțepător care a făcut mulți dintre pasageri să leșine.  Aeronava Boeing 737 Transavia, care zbura din Olanda spre Spania, a aterizat de urgență pe aeroportul Faro din Portugalia, potrivit The Mirror.

Din cauza mirosului urât, mai mulți pasageri au început să se simtă rău, unii chiar leșinând. Piloții au decis să aterizeze de urgență pentru a asigura îngrijiri medicale călătorilor afectați.

În cele din urmă, personalul de zbor a descoperit că mirosul neplăcut provenea de la un pasager despre care au spus că „mirosea atât de rău de parcă nu făcuse duș de câteva săptămâni”. Până la aterizare, echipajul a decis să-l izoleze pe bărbat în toaletă. Compania aeriană a confirmat că aeronava care se îndrepta spre Cadiz a fost nevoită să aterizeze de urgență din cauza unui incident pe care l-a catalogat drept „neplăcut”.

Citește și: O AERONAVĂ WIZZ AIR DE LA CATANIA SPRE BUCUREȘTI A ATERIZAT DE URGENȚĂ PE OTOPENI

Citește și...