Un avion s-a prăbușit în cel mai mare oraș din India! Toți cei aflați la bord au murit

Publicat: 28/06/2018 | 14:46

Scene șocante în Mumbai, cel mai mare oraș din India! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit joi dimineață (28 iunie) într-o zonă aglomerată. 5 persoane au murit, printre care doi piloți, doi ingineri mecanici și o persoană aflată la sol. Mai mulți oameni care se aflau în apropiere la momentul impactului au fost răniți.

Avionul s-a prăbușit în zona Ghatkopar din Mumbai, zonă care este centrul financiar și de divertisment al orașului indian. Poliția, pompierii și echipele de management al situațiilor de urgență au ajuns în scurt timp la fața locului. Autoritățile locale susțin că avionul se pregătea de aterizare și se afla la aproximativ trei kilometri de aeroport, însă nimeni nu își poate explica încă ce s-a întâmplat. Avionul s-a prăbușit peste o clădire aflată în construcție.

Patru oameni erau la bordul avionului, un Beechcraft King Air C90, iar autoritățile spun că a cincea victimă este un om care se afla la sol în momentul impactului. Autoritățile locale deschid o anchetă în acest caz, potrivit BBC. (Citește și Un avion de pasageri s-a prăbușit în Nepal! Imagini cutremurătoare)

Citește și...