Un avocat de 62 de ani din Moldova, acuzat că a ținut în casă o sclavă sexuală de 15 ani

Publicat: 02/08/2018 | 13:42

Caz cutremurător în Republica Moldova!  Un bărbat de 62 de ani din Chişinău a fost reţinut de poliţie, fiind suspectat de trafic de copii în scopuri de exploatare sexuală. Bărbatul ţinea ascunsă în locuinţa sa o adolescentă de 15 ani pe care o punea să întreţină relaţii sexuale cu el.

Se pare că adolsecenta se află în această situație din 2016, când fata, care provine dintr-o familie cu probleme, a fugit de acasă. Suspectul de 62 de ani a luat-o acasă şi, potrivit poliţiei, a pus-o să întreţină relaţii sexuale cu el. În schimb, bărbatul i-ar fi oferit suma de 400 de lei.

Ce au găsit oamenii legii în casa avocatului pedofil

De atunci, bărbatul o aducea în casă constant şi o punea să întreţină relaţii sexuale cu el, relatează stirileprotv.ro. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoarea pe viață. Bărbatul deține un birou de avocatură în Chișinău. În urma mai multor investigații, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliu suspectului, unde a fost găsită minora de 15 ani, dar și peste 80 de poze în care apare avocatul cu alte fete.

De asemenea, oamenii legii au găsit mai multe jucării sexuale, un aparat de fotografiat și un calculator. Acestea sunt probe care ar demonstra că individul a abuzat sexual și alți copii.

 

 

 

Citește și...