Un băiat s-a născut cu o malformație rară. Are 12 degete, iar părinții refuză să îl opereze. Motivul invocat de aceștia este fabulos | VIDEO

Publicat: 25/08/2020 | 23:32
Un băiat s-a născut cu o malformație rară. Are 12 degete, iar părinții refuză să îl opereze. Motivul invocat de aceștia este fabulos | VIDEO

Un băiat din India s-a născut cu o malformație rară care afectează 1 din 1.500 de bebeluși în întreaga lume. Copilul are 12 degete la mâini, iar părinții refuză să îl opereze. Într-un interviu, aceștia au dezvăluit motivul fabulos care stă în spatele deciziei lor.

Citește și: Mamă a doi copii și polițistă în Roșiorii de Vede, Andreea Sandu a fost diagnosticată cu o boală ucigașă! Și tu poți să o ajuți pentru că orice donație face diferența între viață și moarte

Un băiat s-a născut cu 12 degete, iar părinții lui nu acceptă ca el să fie operat

Faizan Ahmad Najar are 12 ani, iar când a venit pe lume, medicii indieni au observat că el s-a născut cu o malformație congenitală denumită hexadactilie. Adolescentul a povestit că nu este deranjat deloc de faptul că are două degete în plus, dimpotrivă! L-au ajutat să câștige mai multe campionate de jocuri video. Cu zâmbetul pe buze, el a spus că, datorită anomaliei rare, a reușit să exceleze la crichet, sportul său preferat și în timpul campionatelor de jocuri video, relatează jurnaliștii publicației britanice Daily Mail.

“Mă simt mândru de asta. Nu mi-e rușine. Uneori mă gândesc de ce mi se întâmplă mie asta, dar cu toate astea, prietenii mei mă fac să mă simt mai bine. Vreau să devin medic. Vreau să-i ajut pe pacienții care se nasc cu astfel de malformații pentru ca nimeni să nu râdă de ei”, a mărturisit Faizan Ahmad Najar, potrivit sursei citată mai sus.

Nu rata: Cazul bizar al unui copil a luat prin surprindere medicii! Acesta s-a născut cu două guri: “Există doar 35 de cazuri în istorie!”

Descoperă și: Bebeluș, născut cu două penisuri la un spital din Ploiești: “Trebuie investigat!”

Rudele adolescentului au declarat că sunt mândre de anomalia lor, de cum se descurcă cu ea și îl consideră special.

Vreau să-l văd cum excelează în viață. Când avea doi ani ni s-a spus că ar fi bine să-l operăm, dar ni s-a și spus că și-ar putea pierde vederea, așa că am refuzat”, a afirmat mama băiatului.

Părinții lui Faizan Ahmad Najar au dezvăluit că nu au vrut să-l opereze și de teamă că acest lucru îi va aduce ghinion”.

Află și: Toata lumea s-a ingrozit cand a vazut aceasta fotografie! Cum arata un copil nascut cu un ochi in frunte!

Sursa foto principală: Tahir Ibn Manzoor / SWNS