Un băiețel de trei ani din Pucioasa a fost dat în urmărire națională de către mama lui

Publicat: 17/11/2018 | 17:31

Copilul a fost dat în urmărire națională după ce mama lui a anunțat poliția, precizând că băiatul a fost luat de tată, însă bărbatul nu l-a mai adus acasă.

În cursul serii de 16 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pucioasa au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fostul concubin a luat minorul, de 3 ani, însă nu i l-a mai înapoiat conform programului de vizită stabilit de Tribunalul Dâmboviţa. Minorul, fiul bărbatului, era îmbrăcat cu pantaloni de culoarea neagră, o geacă bleumarin, iar în picioare purta ghete de culoare maro, De asemenea, pe cap, purta o căciulă galbenă.”, anunţă IPJ Dâmboviţa, informează News.ro.

Băieţelul, care se numeşte Nicola Iordan Mario Ion, are 98 de cm înălţime şi o greutate de 14 kilograme, a fost dat în urmărire naţională.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării lui sunt rugate să sune de îndată la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

În cauză, poliţiştii au întocmit şi un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Citește și...