Un bărbat a luat un taxi până la Roma! După cei 1.803 km parcurși, clientul s-a crucit. Câți bani i-a afișat aparatul că are de plătit

Publicat: 28/09/2019 | 11:40

Pare de necrezut, însă – așa cum se spune de foarte multe ori – viața bate filmul. Chiar și atunci când subiectul ”scenariului” este o… cursă cu taxiul. Bine, nu chiar orice fel de cursă, fiind vorba despre una desfășurată pe parcursul a nu mai puțin de… 1803 kilometri.

Întâmplarea fost povestită – cotidianului Metroexpress – de un taximetrist care a avut parte de o surpriză teribilă. În timpul unei ture de noapte, a fost abordat de un client, la ora 1 dimineața, iar acesta i-a cerut să îl ducă la Roma. Numai că taxiul se afla în Odense, la 1803 kilometri distanță.

„Într-o primă fază am crezut că vrea să meargă la aeroport – dar nu, el voia să ia taxiul până acolo”, a declarat șoferul Martin Langstred. Bărbatul nu și-a mai amintit numele pasagerului, însă nu putea să uite cursa. A păstrar chitanța în valoare de 29.226 de coroane (3.920 de euro) pentru a dovedi experiența inedită pe care a trăit-0.

”Era un vis de-al lui”

Taximetristul a mai spus că bărbatul respectiv dorea să ajungă la roma pentru a vedea o biserică și pentru a-și îndeplini, astfel, un vis. „Voia să vadă o biserică anume în Roma. Era un vis de-al lui”, a adăugat Langstred.

Călătoria până la Roma a durat trei zile, taximetristul traversând Germania, Austria şi Italia. Mai mult, Langstred a declarat că nici nu a dormit în timpul călătoriei, sărbătorind sosirea la destinație cu… un sandviş italienesc şi o noapte de cazare în Italia. „După aceea am mers acasă şi mi-am luat liber în următoarele trei-patru zile. Am câştigat aproape o lună de salariu în această călătorie”, a mai declarat taximetristul.

Citește și...