Un bărbat cunoscut din România a murit într-un accident rutier! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

Publicat: 21/10/2019 | 07:51

Un grav accident de circulație a avut loc în orașul Horezu, pe Vârful lui Roman. Evenimentul rutier a avut loc pe drumul ce duce către Vârful lui Roman, UN drum pietruit, conducătorul unei autoutilitare părăsind partea carosabilă și a lovit un copac. 

Din nefericire, un cunoscut bucătar – chef Gaby Vâlceanu – a decedat în urma acestui tragic accident. Toți cei care l-au cunoscut sunt șocați în fața unei asemenea tragedii, iar unii dintre ei au postat mesaje, transmițând condoleanțe.

“Dumnezeu să te ierte, unchiul Gabi Vilceanu Maestru Bucatar, ai fost un om foarte scump pentru noi toți nepoții tăi! Nu te vom uita niciodată și vei rămâne în inimile nostre toată viața! Dumnezeu să te odihnească în pace!”,  “Cunoscutul şi îndrăgitul bucătar Gabi Vâlceanu maestru bucatar ne-a părăsit. Era un om deosebit şi atent la nevoile celor din jur. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au fost doar două dintre mesajele postate, conform evenimentulvalcean.ro.

Gaby Vâlceanu a încetat din viață în urma unui tragic accident de circulație

“Este vorba despre un microbuz transport marfă. Din cele 3 persoane, una este inconștientă, în momentul de față se execută manevre de resuscitare de către echipajul S.A.J.. Cei trei bărbați: conducătorul auto în stop cardio respirator, ceilalți pasageri cu politraumatisme au fost preluați de SAJ și SMURD” – ISU Vâlcea.