Un bărbat de 30 de ani din Dâmbovița s-a sinucis. Motivul este incredibil, nu reușea să…

Publicat: 16/10/2019 | 13:04

Un bărbat de 30 de ani din Dâmbovița a decis să își încheie socotelile cu viața, dintr-un motiv incredibil. Tânărul s-a sinucis în curtea casei părinților săi, după ce apropiații au observat că nu răspunde la telefon și s-au alarmat.

Nimic nu ar fi putut prevesti o sinucidere – un tânăr de 30 de ani din Dâmbovița a fost găsit mort în casa părinților săi. El ar fi fost foarte supărat pentru că nu reușea să își întemeieze o familie, părinții săi fiind divorțați. După divorțul părinților, tânărul de 30 de ani din Dâmbovița a ales să locuiască cu tatăl lui. El muncea în construcții. În urmă cu o zi, după-amiază, cunoscuții au constatat faptul că nu răspunde la telefon și s-au îngrijorat, conform Adevărul.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar corpul tânărului de 30 de ani a fost dus la serviciul de medicină legală.

În urmă cu 2 zile o fată de 18 ani s-a sinucis în Alba

Întreaga comunitate din comuna Stremţ, judeţul Alba, este în stare de șoc, după ce a aflat că tânăra cu chip de înger s-a sinucis. Cosmina avea 18 ani, era în clasa a XII-a la Colegiul Economic din Alba Iulia și avea multe planuri frumoase. Potrivit celor mai noi informații în acest caz dramatic, Cosmina a făcut un gest sfâșietor cu o zi înainte să își ia viața.

Cosmina a fost găsită fără viață în grădina casei de propria mamă, care a rămas traumatizată după ce a văzut scena cutremurătoare. Vecinii copilei au povestit că aceasta avea rezultate foarte bune la învățătură, iar vacanța de vară și-a petrecut-o muncind. Din banii câștigați, ea și-a plătit școala de șoferi, iar, în curând, ar fi trebuit să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Într-un gest lipsit de orice logică, mai ales la o vârstă atât de fragedă, pur și simplu și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se cu o curea undeva în fundul grădinii, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a spus Popa Ioan Ștefan, primarul comunei.

În cadrul interviului, edilul comunei Ștremț a mărturisit că estul disperat al Cosminei poate fi explicat prin faptul că nu a mai suportat presiunea din familie după arestarea tatălui, relatează ziarulunirea.ro. Părintele fetei a fost prins beat la volanul unei mașini de polițiști și nici nu avea permis de conducere.

Localnicii au spus că tânăra s-ar fi spânzurat cu o curea care ar aparține părintelui ei și că gestul extrem ar fi fost premeditat cu o zi înainte să își pună capăt zilelor: sâmbătă, 12 octombrie, ea a fost în vizită la tatăl ei, care este închis la penitenciarul Aiud.

Citește și...