Un bărbat de 53 de ani din Hunedoara, în stare gravă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare

Publicat: 26/10/2018 | 15:55
Un bărbat de 53 de ani din Hunedoara, în stare gravă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 53 de ani din Hunedoara se află în stare gravă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare. El a fost împușcat accidental, vineri, pe fondul de la Bulzești, județul Hunedoara. Starea victimei este gravă, consemnează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că bărbatul din Brad a fost împuşcat în timp ce participa la o partidă de vânătoare de mistreţi. Partida era una legală. Incidentul a avut loc pe fondul de vânătoare de la Bulzești.

„În jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul IPJ Hunedoara au fost sesizați despre faptul că, pe fondul de vânătoare nr. 2 Bulzești, un bărbat de 53 de ani a fost împușcat accidental în zona abdomenului, în cursul unei partide de vânătoare. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, din primele verificări, au stabilit că partida de vânătoare în grup restrâns, la mistreț, a avut loc în condiții legale, atât victima, cât și presupusul autor, un bărbat de 59 de ani, fiind membri vânători și posesori legali de armă. În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta urmând a stabili circumstanțele concrete ale producerii incidentului”, a declarat, pentru Mediafax, Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN JUDEŢUL OLT. UN BĂRBAT DE 48 DE ANI A FOST ÎMPUŞCAT MORTAL LA O PARTIDĂ DE VÂNĂTOARE

Un bărbat de 53 de ani din Hunedoara, în stare gravă după ce a fost împușcat: ”Prezenta o plagă în regiunea abominabilă dreapta”

Primele date arată că bărbatul a fost împușcat accidental. Bărbatul rănit a fost transportat cu ambulanța la spital.

„Prezenta o plagă în regiunea abominabilă dreapta. A fost stabilizat la fața locului și transportat la UPU Brad. Colegii presupun că plaga de intrare este în regiunea abominabilă și de ieșire în regiunea lombară dreapta, cu sângerare masivă”, a Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT ŞOCANT LA VÂNĂTOARE! UN COPIL DE 9 ANI A RĂMAS FĂRĂ UN PICIOR!