Un bărbat din Argeș s-a spânzurat, după o ceartă cu soția. Polițiștii au reușit să îi salveze viața

Publicat: 27/11/2018 | 07:54
Un bărbat din Argeș s-a spânzurat, după o ceartă cu soția. Polițiștii au reușit să îi salveze viața

Un argeșean a încercat luni să-și curme viața după un scandal în familie. Totul a pornit de lao ceartă teribilă cu soția. Femeia a sunat la 112, temându-se să nu fie bătută.

Bărbatul s-a enervat și mai rău. A urcat în pod și și-a improvizat un ștreang. Polițiștii l-au găsit chiar când și-a dat drumul în laț. Au reușit însă să-l dea jos în timp util.

Omul a fost preluat de o ambulanță și  dus la Spitalul Județean din Pitești.

Un tânăr înarmat cu o macetă a terorizat angajaţii unei benzinării

Angajații unei benzinării din județul Argeș și-au văzut moartea cu ochii, după ce s-au trezit la serviciu cu un tânăr înarmat cu o macetă. Atacatorul a amenințat un vânzător, căruia i-a cerut băutură gratis. Scenele șocante au fost filmate de camerele de supraveghere, iar în imagini se poate observa cum imediat ce bărbatul a coborât din maşină, angajatul benzinăriei a văzut sabia şi a blocat uşa de la intrare.

Scenele halucinante s-au petrecut în dimineaţa zilei de 2 noiembrie, în jurul orei 05:00 într-o benzinărie din comuna Merişani, judeţul Argeş. Atacatorul a venit împreună cu mai mulţi prieteni cu maşina și au parcat în faţa magazinului din benzinări. Tânărul de 22 de ani a coborât la bustul gol cu o macetă în mână. Afară era şi unul angajat al benzinăriei, care ieşise să dea cu mătura. Când l-a văzut pe tânăr, vânzătorul a intrat şi a încuiat uşa magazinului, potrivit observator.tv.

Fluturând maceta amenințător, atacatorul s-a apropiat de unul dintre geamuri și a cerut băutură. Deși i s-a explicat că nu poate primi nimic gratis, el a insistat să primească alcool fără să plătească. Teroarea angajaților a durat aproape cinci minute, dar li s-a părut o eternitate.

Incidentul filmat de camerele de supraveghere a ajuns în atenția poliţiştilor Secţiei Rurale Bascov, care s-au autosesizat pentru infracţiunea de ameninţare. Ulterior, cazul a fost preluat de Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti.

Luni, 19 noiembrie, pe numele lui Veniamin C. a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie. Ieri, tânărul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Împotriva lui Veniamin a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.