Acasă » Știri » Un bărbat din Bucureşti cere ajutorul psihologului CANCAN.RO: “Am o iubită, dar mama mă pune să…”

Un bărbat din Bucureşti cere ajutorul psihologului CANCAN.RO: “Am o iubită, dar mama mă pune să…”

De: Cancan 11/07/2015 | 12:27
Un bărbat din Bucureşti cere ajutorul psihologului CANCAN.RO: “Am o iubită, dar mama mă pune să…”

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jacqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Am 35 de ani si mama imi cauta nevasta

Draga Jacqueline. Numele meu este Marcel si am 35 de ani. Am o iubita, dar nu este nimic stabil. Pana acum nu am reusit sa ma atasez emotional de nicio femeie. Pentru ca am ajuns la aceasta varsta, mama mea a inceput sa ma preseze sa ma insor. I-am explicat ca nu am cunoscut nicio femeie care sa ma faca sa imi doresc asta, cu speranta ca asa ma va lasa in pace. De curand insa a venit cu mai multe fotografii pe care mi le-a insirat si mi-a spus sa ma uit peste ele. Vorbise deja cu parintii fetelor si imi facuse rost de invitatii. Eu as iesi cu domnisoarele, mai ales ca unele erau chiar dragute, dar nu as vrea sa imi pun mama intr-o situatie proasta. Nu stiu cum sa-i explic ca nu-mi doresc insuratoare.

Draga Marcel, este foarte amuzant ca mama ta face pe petitoarea, dar in acelasi timp destul de dureros. Din pacate, parintii inca nu s-au acomodat cu noua generatie si sunt de parere ca, pana in 30 de ani trebuie sa fii casatorit si sa ai si o familie. Nu este deloc gresit, tinand cont ca cel mai frumos lucru este familia, dar pe de alta parte, vremurile in care traim acum nu ne mai permit sa luam aceste decizii. Din pacate tot mai multi tineri se focuseaza pe cariera, pe ideea de a face bani si lasa intemeierea familiei pe un plan secund. Ai deja 35 de ani si cred ca ar fi cazul macar sa incerci sa te apropii de o femeie. Nu zic acum sa te insori imediat, dar macar sa incerci sa traiesti ca o familie. Pana la varsta asta ai avut timp suficient sa te distrezi si o poti face si de acum inainte cu partenera ta. In ceea ce priveste mama ta, explica-i ca este penibil ca in anul 2015 sa mai organizeze intalniri pe nevazute si sa incerce sa-ti caute sotie. Aceste lucruri au disparut inca de pe vremea lor.

Sotul meu are o aventura cu o pustoaica de varsta fiicei nostre

Buna ziua. De curand am descoperit ca sotul meu ma inseala. La inceput am avut banuieli, asa ca am angajat o firma de detectivi particulari pentru a mi se confirma temerile. Eram resemnata oarecum si nu credeam ca o sa ma mai afecteze. Din pacate, cand am vazut ca cea cu care sotul meu se intalneste de cateva luni are varsta fiicei noastre, am crezut ca-mi cade cerul in cap. Ma asteptam sa fie macar o femeie de-o varsta apropiata sau ca va fi ceva trecator. Nu stiu cum sa-i spun. Nu stiu nici cum sa-i spun fiicei noastre. Ce ma sfatuiti? Sa divortez sau sa astept poate isi revine?

sex


Draga mea. Din pacate, la un moment dat, multi barbati trec printr-o perioada nu tocmai buna a vietii lor. Se numeste “sindromul barbatului trecut de prima tinerete”. Mai exact, unii barbati nu vor sa accepte ca au imbatranit si cauta sa aiba activitati care sa le stimuleze ego-ul. Cel mai probabil asta s-a intamplat si cu sotul tau. Asa se explica cum, el un barbat trecut de prima tinerete, isi da intalnire cu pustoaice de varsta fiicei voastre. Se pare ca asa considera el ca este din nou tanar. Faptul ca o femeie tanara a acceptat sa iasa cu el si mai ales activitatile pe care le fac impreuna, il determina sa uite ca a trecut de 50 de ani. Din fericire, aceasta perioada nu dureaza prea mult si, va reveni la normal. Daca ai rabdarea si mai ales taria de a accepta toate acestea, ai sanse mari ca el sa revina din nou la tine si sa formati familia de pana acum. Daca vei porni un scandal cu el, nu vei ajunge decat sa va raciti si mai tare si sa va indepartati. Cel mai probabil, dupa o perioada, va incerca sa iti intre din nou in gratii, doar ca, daca ati apucat sa va certati, sa afle toata lumea de infidelitatea lui si de problemele voastre, totul va fi mult mai dificil.

Il mint ca iau anticonceptionale ca sa ma lase gravida

Buna Jacqueline. Ma numesc Andreea si am 28 de ani. De un an si jumatate am o relatie cu un barbat, pe care il consider minunat din mai multe puncte de vedere. Din pacate el nu isi doreste copii, sau cel putin nu cu mine. Eu cred ca este momentul sa fac un copil, mai ales ca nu mai sunt asa tanara. De doua luni am inceput sa nu mai iau anticonceptionale si sper sa raman gravida mai repede. Lui nu i-am spus de ideea mea pentru ca stiu ca m-ar pune sa iau din nou. Ce sa fac? Chiar imi doresc mult un copil si nu ma intereseaza daca ma paraseste sau nu dupa ce raman insarcinata. Sunt dispusa chiar sa-l cresc singura, daca el nu vrea sa-si asume responsabilitatea.

Draga Andreea, in niciun caz ideea ta nu este buna. In primul rand, un copil se face in cuplu, ambii partener fiind de acord si dorind sa aiba un urmas. Ceea ce vrei tu sa faci se numeste santaj. Pur si simplu vrei sa-l santajezi sa accepte un copil, sa-l pui in fata faptului implinit. Exista posibilitatea ca, o data ce va vedea bebelusul sa-si schimbe atitudinea si sa-l doreasca enorm, insa mai exista si posibilitatea sa va renege pe ambii. Sunt sute de cazuri in care s-a intamplat ca tatal sa nu-si recunoasca copilul si sa acesta sa aiba sechele toata viata. Nu cred ca iti doresti sa-ti cresti copilul fara un tata. Chiar te sfatuiesc nici sa nu incerci sa o faci. Un copil are nevoie de ambii parinti. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el, sa-i spui de dorinta ta, aceea de a fi mama si sa incerci sa-l faci sa se razgandeasca. In cazul in care va fi categoric atunci cel mai bine ar fi sa cauti pe alticine, dispus sa-si intemeiasca o familie cu tine.


Toti cei care vor sa-si gaseasca rezolvarea neplacerilor in cuplu sau necesita ajutor in privinta problemelor sexuale sunt invitati sa-mi scrie pe celebra adresa [email protected], cu mentiunea „pentru Jaqueline”.

 

Jaqueline

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate bucura de preparatele tradiționale
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni nu are ce să îți facă
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni...
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în timp ce te plimbi
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în...
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de astăzi, 27 aprilie
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum a reușit Jo să treacă peste despresie, după despărțirea de Juno: ”Unele au trecut, altele încă mă afectează”
Cum a reușit Jo să treacă peste despresie, după despărțirea de Juno: ”Unele au trecut,...
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...