Un bărbat din Maramureș a înjunghiat cu bestialitate o vânzătoare! Ulterior, atacatorul a recurs la un alt gest înfiorător

Publicat: 01/07/2020 | 18:31
Un bărbat din Maramureș a înjunghiat cu bestialitate o vânzătoare! Ulterior, atacatorul a recurs la un alt gest înfiorător

Scene traumatizante s-au înregistrat într-un magazin din județul Maramureș. Un bărbat a înjunghiat cu bestialitate o vânzătoare, iar momentul a fost văzut de un șofer care era în trafic și care a oprit imediat mașina ca să-i ofere primul ajutor femeii. În timp ce acesta se ocupa de victimă, atacatorul a recurs la un alt gest înfiorător.

Citește și: GALERIE FOTO | Poliția și Jandarmeria, la plimbare pe plajă! Nu au dat nicio amendă, deși aveau de ce

Un bărbat din Maramureș a înjunghiat cu bestialitate o vânzătoare, după care s-a sinucis

Cazul șocant s-a petrecut în această după-amiază în localitatea Dragomirești, situată în județul Maramureș. Un bărbat a intrat înarmat cu un cuțit într-un magazin alimentar și a înjunghiat o vânzătoare în stomac, rănind-o grav. Potrivit unor surse, un alt bărbat care se afla în trafic a văzut incidentul și a intrat în magazin încercând să acorde primul ajutor femeii. În acest timp, atacatorul victimei și-a tăiat gâtul. În urma rănii pe care și-a provocat-o, el a murit.

Nu rata: Carmen Harra, previziuni îngrozitoare despre viitor: “Vom asista la o escaladare a stării de haos”

Reprezentanții de la IPJ Maramureș au transmis un comunicat de presă la scurt timp de la producerea tentativei de crimă, urmată de sinucidere.

“Azi, la ora 14.27, polițiștii din Dragomirești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la un eveniment produs la un magazin de pe raza orașului, unde două persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit de urgență polițiștii din oraș și personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani.
Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții”, se arată într-un document oficial.

Află și: Ministerul Muncii anunță schimbări! Anumite categorii de angajați se vor putea pensiona cu 13 ani mai devreme

La momentul redactării acestui articol nu se știe care sunt cauzele care au dus la această tragedie. Vom reveni cu amănunte în alte materiale pe cancan.ro.