Un bărbat din Mehedinți stătea cu tatăl mort în pat de 1 an ca să-i ia pensia. Gestul halucinant făcut când au venit polițiștii

Publicat: 08/08/2018 | 07:59

O comunitate întreagă din Mehedinți e în stare de șoc! Și asta după ce s-a descoperit că un bărbat locuia în casă cu tatăl mort de un an. Acesta a decis să ascundă faptul că părintele său a decedat și să nu-l înmormânteze ca să poată să îi încaseze pensia în continuare. Totul a ieșit la iveală după ce poștașul a devenit suspicios și a alertat autoritățile. Când a văzut oamenii legii la poartă, bărbatul a recurs la un gest extrem.

Un bărbat din Mehedinţi a fost descoperit că a ţinut cadavrul tatălui său în pat timp de un an de zile, ca să-i încaseze pensia. Poştaşul a fost cel care a aflat groaznica faptă, după ce a cerut să-l vadă pe bătrân. Ca să dea pensia de 900 de lei, poștașul a pus condiția să îl vadă pe bătrân, pentru că nu l-a mai văzut în viață din toamna anului trecut. Nu i s-a permis accesul în casă pe motiv că „doarme și nu trebuie deranjat”, scrie pandurul.ro.

De fapt, bătrânul era mort de un an, pus în pat şi acoperit cu multe paturi şi perne, pentru a masca mirosul. Poștașul s-a dus la postul de poliție din localitate și a anunțat autoritățile. Criminaliștii sosiți la fața locului nu au prea avut ce să cerceteze pentru că din trupul bătrânului mai rămăsese doar un schelet.

Când a văzut că Poliția este la poarta sa, bătrânul de 69 de ani a încercat să se taie cu un cuțit pentru a-și pune capăt zilelor, dar nu a reuşit.

Citește și...