Un bărbat din Sulina a murit după ce barca în care era s-a izbit de o barjă

Publicat: 31/10/2018 | 07:42
Un bărbat din Sulina a murit după ce barca în care era s-a izbit de o barjă

Un bărbat de 50 de ani din Sulina a murit, în noaptea de marți spre miercuri, după ce barca în care se afla pe Dunăre, împreună cu o altă persoană, s-a izbit de o barjă și s-a scufundat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea, pompierii militari au fost solicitat să intervină, marți seara, pentru căutarea unei persoane dispărute în zona milei 18 a brațului Sulina al Dunării, în urma coliziunii unei bărci cu o barjă.

În barcă se aflau doi bărbați, care se deplasau dinspre Tulcea spre Sulina. În urma coliziunii, unul dintre bărbați a fost dat dispărut, în timp ce al doilea a ajuns în siguranță la bordul barjei. Către locul intervenției s-au deplasat doi subofițeri ai ISU Tulcea, cu nava SAR, la fața locului intervenind și Poliția Transporturi, Poliția de Frontieră, Căpitănia și Serviciul de Ambulanță Județean.

Ambarcațiunea în care se aflau victimele se scufundase, dar nu complet, iar bărbatul dispărut a fost găsit, mort, în cabina bărcii. Trupul acestuia a fost scos de către echipajul de pompieri de pe nava SAR împreună cu echipajul de Poliţie Transporturi.

Cazul este cercetat acum de polițiștii tulceni, dar și de către o echipă a Căpităniei Sulina. Victima avea 50 de ani și era din Sulina.