Un bărbat mergea cu mașina pe centura Bucureștiului și a fost oprit de Poliția Rutieră. Polițiștii au făcut o descoperire șocantă

Publicat: 29/11/2019 | 08:01

În urma unui filtru organizat de polițiștii de la Rutieră, un bărbat care conducea pe centura Bucureștiului a fost oprit pentru verificări de rutină. Numai că totul s-a transformat într-o surpriză de proporții pentru oamenii legii.

Conform unui comunicat emis de DIICOT, filtrul s-a desfășurat la data de 27 noiembrie, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului s-a descoperit că B.S.V. transporta în portbagaj cannabis, heroină și cocaină.

„La data de 27.11.2019, în jurul orelor 09:30, organele de poliție rutieră, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un autoturism, pe Şoseaua de Centură a municipiului Bucureşti, respectiv la intersecţia DN3 cu DNCB, județul Ilfov, condus de către inculpatul B.S.V. În urma efectuării controlului asupra autoturismului, organele de poliţie au găsit în portbagajul autoturismului cantitatea totală de 25 kilograme cannabis, 1,5 kilograme heroină, 37 grame cocaină”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Ulterior, procurorii DIICOT au oprit – pe raza localității Voluntari – un alt autoturism, condus de concubina lui B.S.V. În mașină au fost descoperite 2 genți de voiaj în care se aflau cannabis, cocaină și 2 pistoale cu glonț, informează antena3.ro. În urma perchezițiilor domiciliare au mai fost găsite 22 kg cannabis şi 300 grame cocaină, 47 de cartușe cu glonț deținute ilegal, un cântar electronic, 9 telefoane mobile, precum și suma de 73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 GPB și 500 USD.

”Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 587.000 euro”, precizează comunicatul DIICOT.

Citește și...