Un bărbat şi-a adus pe lume fiica după ce soţia sa a încercat în zadar să rămână însărcinată!

Publicat: 24/03/2017 | 08:13
Un bărbat şi-a adus pe lume fiica după ce soţia sa a încercat în zadar să rămână însărcinată!

Visul unei familii de a avea copii era pe punctul de a fi spulberat după ce soţia a încercat în zadar să rămână însărcinată până când soţul, care s-a născut femeie, dar a suferit o operaţie de schimbare a sexului, a adus pe lume o fetiţă.

Chris Rehs-Dupin, un transsexual din statul american Ohio, şi soţia acestuia Amy şi-au împlinit visul de a deveni părinţi, chiar dacă părea un lucru imposibil, după ce Amy a aflat că nu poate rămâne însărcinată.  După nenumarate fertilizări in vitro eşuate şi o sarcină pierdută, cei doi păreau să se resemneze cu ideea că nu vor avea niciodată un copil.

Cei doi soţi şi-au luat inima în dinţi şi au hotărât ca soţul, care şi-a păstrat aparatul reproducător feminin, să fie cel care va aduce pe lume copilul. Ei au apelat la fertilizarea in vitro şi Chris a adus pe lume o fetiţă, chiar dacă şi-ar fi dorit ca aceasta să fie născută de Amy.

„Am fost norocoşi să avem două utere”.  Astfel, după cinci inseminări eşuate şi o sarcină pierdută, cei doi au reuşit să aibă propriul copil, scrie Daily Mail. 

Citește și...