Un bărbat și o femeie din Mureș au fost surprinși în timpul unei partide de sex în mașină: ”Lasă cuplul să-și facă treaba!”

Autor: Cristian Lisandru
Publicat: 16/10/2018 | 10:01

Un bărbat și o femeie din Mureș au fost surprinși în timpul unei partide de sex în mașină. S-a întâmplat la primele ore ale dimineții, pe Platoul Cornești din județul Mureș. Cine se scoală de dimineață, departe ajunge, se poate spune, numai că bărbatul și femeia au fost surprinși de un localnic care se afla în zonă. Acesta a și fotografiat mașina respectivilor, apoi le-a postat pe pagina grupului de Facebook  ”Ești din Târgu Mureș dacă…”

Da, se poate spune că ești din Târgu-Mureș și dacă te trezești cu noaptea în cap pentru a merge, cu mașina personală, la pădure. Dar nu singur, ci însoțit de o reprezentantă a sexului frumos. Și nu pentru a face mișcare pe poteci, ci pentru activitate sexuală matinală. Încă nu știm dacă bărbatul surprins în momente fierbinți era cu soția, cu amanta sau cu o ”pasăre de noapte”, sperăm doar ca soția lui – în cazul în care bărbatul ”a călcat strâmb” – să nu aibă acces la pagina respectivului grup.

Internauții au avut reacții diverse. Acide, ironice, revoltate, în funcție de starea de moment a fiecăruia:

”E de CJ, poate a încurcat drumul”, a scris cineva, observând plăcuțele de înmatriculare ale mașinii.

”Lasa cuplul sa isi faca treaba:))) poate baiatul e cu o domnisoara de pe colt”, ”Nesimtire, eu chemam politia padurilor, direct”, ”Nesimțiți! Ei fac și tu te uiți! Asa ceva dom’le”, ”Ce destept esti. Daca vede nevasta-sa postare” – au fost câteva dintre comentariile postate de internauții care au accesat pagina grupului de Facebook ””Ești din Târgu Mureș dacă…”, au fost alte câteva comentarii.

CITEȘTE ȘI: AU FOST AMENDAȚI PENTRU SEX ÎN MAȘINĂ, DAR AU CÂȘTIGAT PROCESUL CU POLIȚIA LOCALĂ… MOTIVUL E FABULOS!

Citește și...