Un bătrân din Iași care vindea la piață i-a șocat pe cumpărători: „Struguri pentru femeile ne*****e!”

Publicat: 12/10/2018 | 08:59

Întâmplare ilară în Iași! Un bătrânel care vindea struguri la piață a pus un afiș care i-a lăsat mască pe cumpărători. În dreptul prețului, bărbatul a scris și un mesaj dedicat femeilor. 

Un ieșean i-a făcut poză bătrânului la piață și s-a amuzat pe seama mesajului scris de acesta. Pe afiș, cumpărătorii au fost stupefiați să citească o „strofă” interzisă minorilor: „4 lei kilogramul/ struguri cu boabe mărunte pentru femeile nef****e!”.

„Am fost să fac piața și ce să vezi… un bătrânel pus pe șotii, aș spune de vis, vindea struguri în rime. Cu o bună dispoziție de nedescris, vânzarea îi mergea foarte bine”,  a scris un tânăr din Iași pe Facebook.

„E cu capul moșul!”, „Cumpăr toți strugurii!”, „Era mai bine să fie pentru cele f****e! Pentru cele ne, o să stea cu lada plină”, „Așa e când ești prost de mic, când ești mare doar te joci”, „O amendă sa se calmeze la Administrația Piețelor. Or confunda unele sex shop-ul cu taraba in stilul asta”, Un nou recrut al bisnitarilor? Babele cu papagal cu mai vand suficient? De prost gust…”, „ Știe el ce știe…”, au reacționat internauții.

Citește și...