Un bistrițean acuzat de crimă s-a sinucis în arestul Poliției!

Publicat: 20/05/2019 | 12:48
Un bistrițean acuzat de crimă s-a sinucis în arestul Poliției!

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, s-a spânzurat în celulă după ce fusese arestat pentru acuzația de omor. 

Chiar dacă inițial medicii ajunși la fața locului au reușit să-l resusciteze, tânărul de 21 de ani a murit câteva ore mai târziu, la spital.

S-a întâmplat ieri (duminică n.r.), în jurul orei 13,40 a fost găsit în celulă, spânzurat cu un cearceaf. În perioada aceea, colegii din celulă au fost scoşi la plimbare, conform programului, de către lucrătorii din Centrul de reţinere şi arestare preventivă. A fost găsit de către un lucrător de la Centrul de arestare preventivă în stare de inconştienţă, s-a solicitat un echipaj medical, i-a acordat primul ajutor, a fost resuscitat, în sensul că a început să aibă puls. A fost transportat la spital şi noaptea trecută, în jurul orei 3,40, a decedat„, a declarat Adrian Briciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, însă, potrivit purtătorului de cuvânt, toate indiciile arată că este vorba despre o sinucidere.

Tânărul care s-a sinucis era originar din comuna Lechinţa şi în luna februarie a fost arestat preventiv alături de fratele său în vârstă de 19 ani, fiind acuzaţi că ar fi omorât un bărbat de 71 de ani din Bistriţa în apartamentul acestuia, notează Agerpres.

Citește și...