Un celebru manelist a intrat în casa Puterea Dragostei! Cine este noul „Casanova” care le-a luat mințile domnișoarelor

Publicat: 07/08/2020 | 20:37

În Casa Puterea Dragostei a venit un artist despre care e imposibil ca tinerele domnișoare să nu fi auzit! Lansat în lumea manelelor de nimeni altul decât Florin Salam, Găbiță de la Craiova, căci despre el este vorba, s-a încumetat în această nouă experiență și este gata să-și găsească jumătatea. 

Găbiță de la Craiova este noul concurent din casa Puterea Dragostei! Artistul de pe meleaguri oltenești a decis că este momentul să se încumete la o astfel de experiență, și-a luat curajul după el și inima în dinți și se bucură din plin de aprecierile din partea familiei, dar și din partea fanilor săi, care au fost extrem de încântați să-l vadă în această ipostază pe tânărul manelist.

Găbiță de la Craiova, noul „Casanova” de la Puterea Dragostei

Pe contul său de Facebook, Găbiță de la Craiova ține în permanență fanii cu urmăritorii săi, cărora le-a cerut să îl sprijine și să îi fie aproape pe parcursul evoluției sale de la Puterea Dragostei. Mai mult, se pare că este noul „Casanova” care a reușit deja să fure câteva priviri de la domnișoarele din casă!

„Salut dragi prieteni!
De astazi ma puteti urmarii in cadrul emisiunii #puterea_dragostei!
Va pup si va iubesc! ❤️❤️❤️😘😘😘 /

Buna prieteni dragi ❤️.
Vreau sa va mulțumesc pentru toate mesajele din privat și pentru toate comentariile de la postari. Va sunt recunoscator.Imi pare rau ca nu va pot răspunde tuturor, va rog sa înțelegeți ca voi sunteti mai multi si eu doar unul singur.
Apreciez fiecare gest al vostru ❤️

Am văzut ca mulți mă comparați cu foști concurenți și spuneți ca seman cu ei sau ca îi imit.
Eu sunt eu, am personalitatea mea si drumul meu în viata.
Nu imit pe nimeni, am venit în casa puterea dragostei pentru o experiență nouă, sper din inima sa am parte de o experiență frumoasa.
Va pup și vă iubesc pe toti cei care îmi sunteți alături și mă susțineți! ❤️” sunt mesajele postate de Găbiță de la Craiova, după ce a intrat în casa Puterea Dragostei.