Un copil internat la „Marie Curie” le-a fotografiat pe infirmiere în timp ce spălau mașina unei șefe de secție! Reacția medicului

Publicat: 18/05/2018 | 14:55
Un copil internat la „Marie Curie” le-a fotografiat pe infirmiere în timp ce spălau mașina unei șefe de secție! Reacția medicului

Un băiețel bolnav, internat la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie” le-a fotografiat, de-a lungul a câtorva luni, pe mai multe infirmiere ale spitalului, care îi spală și îi lustruiesc mașina Mihaelei Bălgrădean, șefa secției Nefrologie Pediatrică. 

În imagini se vede clar cum femeile îi spală mașină, apoi îi fac curat și în interiorul ei. Mihaela Bălgrădean a recunoscut că „le mai roagă” pe infirmiere să îi spele mașina, pentru că ea nu are timp să își ducă autoturismul la spălătorie.

„Știți, acolo unde locuiesc eu, îmi las, de obicei, mașina sub niște copaci. Mai cad lucruri… Cum vin la muncă de dimineață, de la 7, nu am timp să îmi spăl geamurile. Așa că le rog pe infirmiere să mă ajute. Eu le-am rugat doar să mă ajute la geamuri, nu am când să merg la spălătorie”, a declara Bălgrădean pentru tolo.ro. În momentul în care i s-a atras atenția că asistentele fac curat și în interiorul mașinii, medicul răspunde că „dacă trec mai jos, e treaba lor”Managerul spitalului a declarat că va avea o discuție cu șefa de secție și că această situație nu i se pare normală, potrivit Digi24.

Citește și...