Un cunoscut fotbalist din “Generația de aur” s-a însurat în secret cu “fosta” unui milionar din Top 300?!

Publicat: 08/10/2018 | 23:01

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, o telenovelă de zile mari. Tibor Selymes a început o relație cu Laura, o brunetă super-sexy, cu care locuiește, în prezent, la Iași. Celebrul fotbalist din “Generația de aur” i-a “adoptat”, deja, copiii ex-partenerei milionarului din TOP 300 și nu este exclusă posibilitatea ca fostul internațional să se fi însurat, în secret, cu „fosta” omului de afaceri. (Super oferta de angajare)

La mijlocul lunii iunie, Tibor Selymeș a fost cooptat în staff-ul clubului CSM Politehnica Iași, ca director sportiv. Revenit în fotbalul românesc, componentul “Generației de Aur” și-a intrat, rapid, în pâine și are gânduri mari cu gruparea din Copou. Mai ales că pare că și-a găsit liniștea și în plan sentimental, după după ce a trecut prin două divorțuri.

(VEZI AICI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN DOSARUL CELEBRULUI FOTBALIST ROMÂN)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Tibor Selymeș s-a apropiat de o brunetă atrăgătoare pe nume Laura, nimeni alta decât fosta soție a unui milionar din Top 300! Cei doi s-au cunoscut în 2017, la Rădăuți. S-au cuplat rapid și, în prezent, locuiesc împreună la Iași, în casa de serviciu pe care fostul internațional român a primit-o după ce a semnat cu CSM Poli Iași.

Până să se mute la Iași, Tibor Selymeș, Laura și copiii acesteia din urmă au locuit într-o vilă, în Rădăuți, care aparține fostei soții a milionarului din Top 300.

(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV. ŞI E RUŞINOS! DE CE A DIVORŢAT UN FAIMOS FOTBALIST AL “GENERAŢIEI DE AUR”)

Deși Laura are trei copii din căsătoria cu milionarul din Top 300, acest lucru nu l-a deranjat absolut deloc pe Tibor Selymeș. Fostul internațional nu are nimic împotrivă să locuiască inclusiv alături de micuți, în super-locuința din Dealul Copului. Lucru care contează enorm pentru iubita directorului sportiv de la CSM Politehnica Iași. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

De altfel, Tibor Selymeș are o relație aparte cu copiii Laurei, alături de care petrece mare parte din timpul său liber. Astfel că nu ar mira pe nimeni dacă fostul internațional s-ar fi căsătorit, deja, cu “fosta” milionarului din TOP 300.

Laura a divorțat fără nicio problemă de omul de afaceri originar din Rădăuți, care are o avere impresionantă. Cei doi foști soți s-au înțeles inclusiv asupra împărțirii bunurilor, când s-a ajuns la partaj. În prezent, bruneta are o relație cu Tibor Selymes, la rândul lui tată a două fete, din prima căsătorie. Acesta locuiesc, alături de mama lor, la Budapesta. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Tibor Selymes are două căsătorii la activ

Tibor Selymes a divorțat în 2011 de Krisztina, prima soție, și și-a refăcut viața alături de Daniela, o femeie mai tânără față de el. “Suntem împreună de aproape două luni și este deja o persoană foarte importantă pentru mine. Avem gânduri serioase împreună”, declara fostul internațional, la scurt timp după ce a oficializat relația.

(NU RATA: TIBI SELYMES A PROFITAT CĂ E LIBER DE CONTRACT ȘI S-A ÎNSURAT!)

În 2013, cei doi s-au căsătorit, iar cununia a avut loc la Brașov, orașul natal al Danielei. Au divorțat, însă, în mare secret, după doar doi ani de mariaj.

“Am divorţat de Tibi anul trecut, în februarie 2015, acesta este adevărul. Relaţia noastră devenise foarte complicată şi a fost mai bine să punem punct. El era mult prea posesiv şi gelos, aşa că nu mai aveam cum să trăim împreună. Am ajuns la un final, dar asta este viaţa, pentru amândoi, este mai bine să mergem pe drumuri diferite”, declara Dana într-un interviu. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...