Un fost militar s-a sinucis la Brăila! S-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia

Publicat: 24/11/2018 | 16:54
Un fost militar s-a sinucis la Brăila! S-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia

Dramă cumplită la Brăila, după ce un fost un fost cadru militar a decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 2 al blocului în care locuia, în cartierul Vidin din municipiu. Bărbatul avea în jur de 59 de ani și, din ce spun apropiații, a activat în Armată într-un alt județ, însă după ce s-a pensionat s-a stabilit în municipiul Brăila.

Acesta nu avea o stare prea bună de sănătate, suferea de diabet, iar recent fusese operat la un picior, motiv pentru care a intrat în depresie și a recurs la acest gest necugetat, scrie obiectivbr.ro.

Soția sa se afla în casă în momentul tragediei, însă n-ar fi auzit nimic. Câteva minute mai târziu, polițiștii i-au bătut la ușă și i-au spus că soțul său tocmai își pusese capăt zilelor.

Trupul neînsuflețit al fostului militar a fost transportat la morgă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Fenomenul „Zombie” face ravagii printre tinerii din Brăila

În afară de cuțitarii care taie oameni în baruri, vezi cazul celor doi baschetbaliști americani, dar și de cei care intră cu mașinile în populație, vezi cazul atacului de ieri, de la un mall din oraș, Brăila se mai „mândrește” și cu tinerii drogați care sunt „parcă de pe altă lume”, după ce consumă drogul „Zombie”.

Doi tineri din Brăila au fost filmați în centrul orașului, comportându-se extrem de ciudat, după ce păreau că s-ar fi drogat, a anunțat debraila.ro. Un alt om i-a înregistrat în timp ce se dădeau în „spectacol” și dădeau impresia că nu-și controlează nici un gest, nicio mișcare.

În România, drogul, care este un fel de marijuana sintetică, a ajuns abia anul acesta. “Dacă marijuana produce un efect de anxietate şi atacuri de panică, acest K2 produce paranoia şi episoade psihotice, de aceea se spune că are un efect de ‘zombie’. Această stare se instalează în cel mult 10 minute şi efectele durează până la o oră şi jumătate, în medie.

Citește și...