Un fost stelist a simtit pe pielea lui ce inseamna sa nu mai fii pe val! A facut asta de unul singur!

Publicat: 21/12/2013 | 00:11

Fost jucator al Stelei, in perioada de glorie, Victoras Iacob simte pe pielea lui cum e sa nu mai fii pe val. Dat disparut din lumea fotbalului in ultima vreme, atacantul a gasit o metoda sa se consoleze de unul singur.

 

victoras iacob

 

Prezenta discreta in lumea mondena, fostul atacant stelist Victoras Iacob a disparut o perioada din lumina reflectoarelor. Chiar daca a semnat un contract ca antrenor secund si jucator cu CSM Rimnicu Vilcea, formatie din Liga a II-a si din orasul sau natal, fostul stelist a ramas totusi fara echipa. In prag de Sarbatori, fotbalistul s-a consolat de unul singur intr-un mall din Capitala.

 

victoras iacob - 1

 

In lipsa unor coechipieri cu care sa schimbe o vorba, Victoras s-a rasfatat cu mancare de la un restaurant chinezesc, pe care a inghitit-o pe nerasuflate.

 

victoras iacob - 3

 

Fara sa priveasca in stanga sau in dreapta, fostul stelist a atacat cu dibacie cutiile cu mancare si nu a ridicat privirea, pana cand nu le-a golit. 

 

 

victoras iacob - 2

 

Abia dupa ce si-a potolit foamea, Victoras a gasit cateva momente ca sa si respire. Si-a gasit repede o noua ocupatie.

 

victoras iacob - 8

 

Cu gandul, poate, la momentele de glorie pe care le-a trait in perioada in care era jucator la Steaua, fotbalistul a privit in gol apoi si-a facut de lucru cu cutiile din fata lui.

 

victoras iacob - 5

 

Daca despre viata profesionala a lui Victoras Iacob nu s-a mai auzit mare lucru, si in plan personal fotbalistul a pastrat misterul. Cu cativa ani in urma, panuia sa isi faca o familie alaturi de Anca, cu care traia o poveste de iubire inca de la 20 de ani. Totusi, acum, la cei 32 de ani impliniti, Victoras isi face poftele… culinare de unul singur, la mall.

 

victoras iacob - 4

 

 

 

 

Citește și...