Un invitat l-a lăsat mască pe Cătălin Măruță! I-a spus o prostie despre Andra în direct: Dar să nu vă supărați pe mine

Publicat: 16/11/2019 | 10:05
Un invitat l-a lăsat mască pe Cătălin Măruță! I-a spus o prostie despre Andra în direct: Dar să nu vă supărați pe mine

Cătălin Măruță a fost lăsat fără replică de unul dintre cei mai carismatici invitați pe care i-a avut pe canapeaua emisiunii pe care o prezintă la Pro TV. Bărbatul a făcut o afirmație surprinzătoare despre soția moderatorului TV, Andra.

Citește și:Anda Adam, apariție incitantă în emisiunea lui Cătălin Măruță! Gestul indecent făcut de cântăreață

Cătălin Măruță, lăsat mască de un invitat în emisiunea pe care prezentatorul o are la Pro TV

Recent, Cătălin Măruță l-a primit în platoul emisiunii sale pe Badea Ștefan, care i-a mai dezvăluit câteva dintre poveștile trăite până la onorabila vârstă de 102 ani. Bătrânul a venit însoțit de fiul său, Mitică. Acesta din urmă a îndrăznit la un moment dat, chiar în timp ce show-ul de televiziune era în direct să facă o glumă deocheată la adresa soției prezentatorului, Andra.

Citește și: Eva Măruţă face furori pe Internet. Video-ul în care îl pune la punct pe Cătălin Măruţă a fost urmărit de 140.000 de oameni

“Acum vreau să vă mai întreb ceva, vă supărați?”, a întrebat Mitică Ștefan, iar prezentatorul TV a răspuns imediat: “Nu”.

“Ia, uitați-vă la mine, spuneți-mi: între plosca aceasta și Andra dumneavoastră, ce deosebire este? Dar să nu vă supărați pe mine!”, a spus fiul lui Badea Ștefan în cadrul emsiunii “La Măruță”.

Prezentatorul de la Pro TV a fost extrem de surprins, iar grimasele haioase au fost filmate de toate camerele aflate în platou. Când și-a găsit cuvintele, el a spus sincer: “Asta… n-am… nu știu să răspund aici…”.

Fără să fie prelungit suspansul, badea Mitică l-a ajutat imediat și i-a mărturisit: “Lasă, că vă spun, să nu vă mai… Nu e nicio deosebire. Plosca mea e cam crăcănată cum e Andra câteodată. Să nu facem acum analiză, îmi cer scuze! Îmi cer scuze c-am zis în emisiune”. Cătălin Măruță, dar și invitații aflați în platou au izbucnit în hohote de râs.

Citește și: Andra Măruță a ținut să se afle de la ea! Vedeta Pro TV a spus adevărul: Câte operații estetice are, de fapt

“Astea-s povești la nunți, ă?”, a întrebat Cătălin Măruță după ce s-a oprit din râs.

Citește și...