Un jandarm din Teleorman s-a împușcat în cap, în sediul incintei Jandarmeriei, cu doar câteva minute înainte să intre în post

Publicat: 09/03/2018 | 11:09
Un jandarm din Teleorman s-a împușcat în cap, în sediul incintei Jandarmeriei, cu doar câteva minute înainte să intre în post

Caz șocant în Alexandria!  Un jandarm din Teleorman, în vârstă de 42 de ani, s-a împuşcat în cap, în incinta sediului Jandarmeriei Teleorman, cu câteva minute înainte de a intra în post. Colegii au fost cei care l-au descoperit în această dimineață. Din primele informaţii, se pare că acesta şi-a luat singur viaţa. 

Jandarmul din Teleorman a fost găsit fără suflare în sediul incintei Jandarmeriei. Bărbatul urma să intre în post în această dimineață.

„Ieri, 8 martie, în jurul orei 23.50, aici la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman, a fost găsit cadavrul unui subofiţer care prezenta leziuni ce păreau a fi produse prin împuşcare. Acesta urma să intre în serviciu la ora 24.00. Și-a luat armamentul şi muniţia, s-a deplasat în vestiarul subunităţii şi acolo a fost găsit. Motivele producerii acestui eveniment sunt încă necunoscute. Grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman a preluat cazul, sub directa coordonare a Parchetului Militar de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Teleorman, Ion Oanţă, citat de Mediafax.

Jandarmul era căsătorit și avea un copil.

Jandarmul din Teleorman care s-a sinucis  era plutonier adjutant. Bărbatul era căsătorit și avea un copil. Acesta era jandarm din anul 2000. Bărbatul a activat ca jandarm angajat pe bază de contract, iar în 2007 a fost promovat în corpul subofiţerilor.

„Suntem consternaţi de ceea ce a putut să se întâmple cu acest coleg. Era unul dintre cei mai buni colegi din cadrul Detaşamentului Mobil, dovadă stând şi rezultatele obţinute în activitatea lui profesională. În 2016, a fost avansat în gradul următor înainte de termen. Până în 2017, a beneficiat de numeroase recompense în bani sau mulţumiri, felicitări şi diplome de merit. Ultima testare psihologică o are pe 4 aprilie 2017, fără a avea probleme de această natură”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Teleorman.

Citește și...