Un jandarm surprins fără mască în tramvai a fost sancționat de superiori

Publicat: 04/09/2020 | 17:10
Un jandarm surprins fără mască în tramvai a fost sancționat de superiori

Un jandarm surprins fără mască în tramvai a fost sancționat de superiori. Imaginile au devenit virale pe Internet.

Imaginile cu militarul fără mască de protecție într-un tramvai au fost surprinse în Buzău. Ulterior, după ce filmarea a devenit virală, s-au făcut verificări, iar jandarmul a fost identificat.

Bărbatul locuiește în Buzău, însă lucrează în Urziceni, fiind încadrat la Inspectoratul Județean de Jandarmerie Ialomița, motiv pentru care conducerea acestei structuri a decis să facă o investigație internă. (CITEȘTE ȘI: SE SCUFUNDĂ PLANETA! BRIGADA “CORUPĂTOARELE” S-A RETRAS “PE GOL” DIN CLUB)

Chiar dacă avea la el mască de protecție, acesta le-a declarat superiorilor săi că a dat-o jos în momentul în care a fost sunat și a fost nevoit să răspundă la telefon.

„În această dimineaţă, am primit din partea cetăţenilor, pe adresa noastră de facebook, mai multe fotografii care prezintă un jandarm aflat într-un mijloc de transport în comun, fără să poarte masca de protecţie, aşa cum prevede legea. Comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a dispus de urgenţă verificarea acestor imagini, iar din primele verificări a rezultat faptul ca jandarmul face parte din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa. Şi cum nimeni nu este mai presus de lege, am hotărât efectuarea unei cercetări amănunţite cu privire la aspectele sesizate, urmând a fi luate măsurile legale”, scrie Jadarmeria Ialomița într-o postare pe Facebook.