Un medic din Carei i-a dat înapoi plicul cu bani unei bătrâne. Motivul pentru care a făcut asta

Publicat: 16/04/2019 | 13:41
Un medic din Carei i-a dat înapoi plicul cu bani unei bătrâne. Motivul pentru care a făcut asta

Un medic din Carei, județul Satu Mare, a descoperit un plic cu bani ascuns printre analizele din dosarul unei pensionare internată în spital. Doctorul a decis să înapoieze banii bătrânei bolnave.

Bătrâna a ajuns la spital pentru o consultație. Femeia i-a prezentat medicului toate actele medicale și a strecurat printre documente și un plic cu bani. Apoi s-a dus în salonul în care a fost internată. Medicul nu a observat în acel moment gestul femeii și nici plicul cu bani, pe care l-a descoperit câteva ore mai târziu. Atunci s-a dus direct în salonul bătrânei și i-a restituit banii.

A dus plicul în salon unei bunicuțe înapoi, (țin să precizez că acest plic nu în buzunar a fost strecurat ci între acte, fără ca acest medic să observe), zicându-i: vă arat fluturașul meu de salariu, dacă cuponul dumneavoastră de pensie are suma mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul. Dar eu, credeți-mă, sunt plătit pentru munca mea. De acest gest de ce nu vorbește nimeni. Da, există și medici cu bun-simț. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mândru că sunt careian”, a declarat un martor al întregului eveniment pentru presasm.ro.

Citește și...