Un microbuz s-a răsturnat şi a luat foc. Şoferul şi cei trei pasageri au…

Publicat: 29/07/2017 | 16:09
Un microbuz s-a răsturnat şi a luat foc. Şoferul şi cei trei pasageri au…

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat, sâmbătă, pe drumul naţional 14, în judeţul Sibiu, şi a luat foc, arzând în totalitate. Şoferul şi cei trei pasageri au reuşit să iasă din maşină şi au refuzat transportul la spital. În zona accidentului traficul este complet blocat.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, sâmbătă, că mai multe echipaje au intervenit pe drumul naţional 14 la intrarea în localitatea Şeica Mare unde un microbuz care s-a răsturnat a luat foc.

Incendiul a pornit de la motor şi s-a extins la toată maşina, care a fost distrusă complet. Şoferul şi cele trei persoane care se aflau în microbuz au reuşit să iasă şi au refuzat transportul la spital. La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au precizat că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate, anunţă romaniatv.net.

Un şofer în vârstă de 21 de ani a pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a răsturnat pe şosea, după care a luat foc. Traficul în zona accidentului este complet blocat.

Citește și...