Un miliardar chinez oferă 180 de milioane de dolari celui care e dispus să se însoare cu fiica lui. Motivul surprinzător pentru care a recurs la acest gest

Publicat: 05/05/2018 | 15:51

Pare o glumă la prima vedere, dar este cât de serioasă oferta bogătașului. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Miliardarul chinez Cecil Chao Sze-tsung a lansat o ofertă greu de refuzat pentru bărbații care sunt dispuși să se încumete să cucerească inima fiicei sale. El îi va da 180 de milioane de dolari celui care va reuși să o convingă pe frumoasa lui fată să se căsătorească. Când au aflat care e motivul din spatele acestei sume fabuloase, mulți s-au lăsat păgubași.

Povestea care a făcut înconjurul lumii a început în urmă cu șase ani, pe când oferta inițială a miliardarului chinez din Hong Kong era de 65 de milioane de dolari. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Motivul? Fiica sa, Gigi Chao Sze-tsung, este lesbiană şi nu e absolut deloc interesată să se mărite cu niciun bărbat. Pe atunci, fata magnatului plănuia o nuntă grandioasă cu o femeie numită Sean Eav, cu care se întâlnea deja de 9 ani.

Cu toate că fiica sa nici nu se gândește la o relație cu un bărbat, Cecil Chao Sze-tsung nu renunță și, astfel, el a mărit recompensa celui care va reuși să o convingă pe Gigi să accepte să fie soția lui – norocosul va primi 180 de milioane de dolari. Mai mult, fiica miliardarului chinez este foarte fericită în relația pe care o are acum. Toate astea în timp ce tatăl ei susține că este singură, refuzând să-i accepte orientarea sexuală, potrivit observator.tv.

Fiica lesbiană a miliardarului chinez i-a scris o scrisoare și, într-un timp scurt, ea a devenit virală

 

După ce povestea a devenit virală, tânăra i-a scris o scrisoare tatălui ei, care a ajuns chiar să fie publicată în South China Morning Post.

„Înţeleg că este greu pentru tine să pricepi şi să accepţi acest adevăr. Am petrecut mult timp căutând să aflu cine sunt, ce este important în viaţa mea, pe cine iubesc şi cum să-mi trăiesc cel mai bine viaţa, sunt mândră de existenţa mea, iar acum nu aş alege să trăiesc nimic diferit (cu excepţia situaţiei de a încerca să-mi dau seama cum să fiu mai bună pe această planetă). Îmi pare rău că te-am indus în eroare şi te-am făcut să crezi că mă aflu într-o relaţie lesbiană doar pentru că sunt prea puţini bărbaţi în Hong Kong. Sunt o grămadă de bărbaţi buni, doar că nu pentru mine”, i-a scris tânăra tatălui său.

Citește și...