Un model celebru și-a omorât soțul și copiii, apoi s-a sinucis! Motivul halucinant

Publicat: 21/02/2018 | 13:30

Autoritățile din Michigan sunt șocate de cazul modelului Lauren Stuart (45 de ani), care și-a ucis întreaga familie, apoi s-a sinucis. Trupurile neînsuflețite ale celor patru au fost găsite de poliție în casa lor. Lauren și-a împușcat cei doi copii și pe soțul ei, iar motivul este unul care întrece orice imaginație.

Apropiații le-au spus anchetatorilor că familia a părăsit gruparea Martorii lui Iehova, în urmă cu cinci ani. Ulterior, cei din comunitate i-au evitat, Lauren simțindu-se izolată și exclusă. Nimeni nu-și explică de ce a decis să recurgă la crimă. Polițiștii i-au găsit pe soțul ei, Daniel Stuart (47 de ani), pe Lauren, și pe cei doi copii ai cuplului, Steven (27 de ani) șiBethany (24) de ani, împușcați în cap. Câinele faimiliei a fost și el ucis, fiind descoperit într-o cadă, potrivit scallywagandvagabond.com. Arma a fost descoperită lângă trupul neînsuflețit al lui Lauren Stuart.

Când cineva părăsește comunitatea Martorii lui Iehova, ceilalți membri nu au voie să mai aibă contact cu ei. Anchetatorii cred că Lauren Stuart a fost foarte afectată din această cauză. Cu toate acestea, prietenii familiei nu-și pot reveni din șoc și nu înțeleg cum de Lauren a putut face așa ceva. Potrivit apropiaților, femeia își adora soțul și copiii, iar familia era una aparent unită.

 

 

 

Citește și...