Un mort și trei răniți, într-un accident în județul Timiș. A fost solicitat elicopterul SMURD

Publicat: 15/07/2018 | 15:47

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, duminică, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din județul Timiș, fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru transportarea unui rănit grav la spital.

Accidentul rutier a avut loc, duminică, pe drumul care leagă Timișoara de orașul arădean Lipova, pe raza localității Alioș, din județul Timiș, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, la un moment dat, șoferul unei mașini în care se mai aflau încă trei persoane a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

Mașina s-a rostogolit într-un stâlp. În urma impactului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturism, a murit, iar celelalte trei persoane aflate în mașină au fost rănite, șoferul de 23 de ani fiind în stare gravă.

La locul accidentului a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru transportarea șoferului mașinii la spital.

Celelalte două persoane, care au fost rănite ușor, au fost transportate la spital cu două ambulanțe. Polițiștii timișeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și...