Un om din interior a dezvăluit ce pereche a câștigat Asia Express 2. Au plecat acasă cu 30.000 de EURO

Publicat: 10/03/2019 | 10:53

Filmările Asia Express 2 s-au încheiat, iar conform unor surse apropiate echipelor de vedete, s-a aflat cine a câștigat în acest an celebrul concurs de la Antena 1.

În marea finală ar fi ajuns Ruby și iubitul ei, Adi, plus coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. Ultimii și-ar fi adjudecat premiul de 30.000 de euro, potrivit libertatea.ro.

Cei doi au devenit cunoscuți datorită show-ului „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, unde Cocuța era coregraf, iar Bogdan a fost întâi concurent, apoi coregraf și dansator.

Cocuța și Bogdan au revenit super obosiți de la emisiune, deși când au plecat în Sri Lanka și India erau ferm convinși că se vor distra la maximum. Alinarea lor este premiul de 30.000 de euro cu care au plecat acasă.

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta este făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot”, a povestit Cocuța.

„Totul e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e superdificil. Cum să te duci la un om acasă și să îi zici să te lase să dormi cu el în casă? Ne e dor de haine curate”, spunea Bogdan Boantă când încă se afla la emisiune.

 

Citește și...