Un pacient de la Spitalul Județean Buzău s-a aruncat de la etaj! Bărbatul a profitat de neatenția asistentelor

Publicat: 12/10/2018 | 10:07

Caz șocant la Spitalul județean Buzău!  Un pacient al secţiei neurologie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a murit după ce s-a aruncat de la primul etaj al unităţii medicale. Incidentul a avut loc joi seară (11 octombrie).

Bărbatul suferea de epilepsie şi fusese internat din cauza unor complicaţii apărute în urma consumului exagerat de alcool, potrivit adevarul.ro. Bărbatul în vârstă de 64 de ani ar fi dat semne de agitaţie încă din timpul zilei şi pentru că devenise agresiv cu personalul medical, cu acordul familiei, a fost decisă imobilizarea sa la pat.

După ora 22.00, pacientul a reuşit să se dezlege şi,a profitat de un moment de neatenți din partea angajaților spitalului. El a mers în grupurile sanitare de unde s-a aruncat în gol. Pacientul a căzut în cap de la etajul unu al spitalului judeţean.  Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă care trecea chiar atunci prin curtea unităţii medicale şi transferat la Unitatea Primiri Urgenţe.  Manevrele de resuscitare au fost însă zadarnice, medicii declarând decesul bărbatului la ora 22.50.

Citește și...