Un renumit jurnalist și un bucătar celebru au ajuns la cuțite! Motivul e uluitor…

Publicat: 29/07/2020 | 19:23

În plină pandemie Covid, două vedete cu nume similar, un jurnalist de top și un renumit bucătar, au ajuns la cuțite. Adelin Petrișor și  Petrișor Tănase s-au luat la harță în mediul on-line. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii savuroase despre disputa momentului din showbiz.

Totul a început când bucătarul Petrișor a folosit într-una din edițiile emisiunii sale culinare ”Sănătatea în bucate” sintagma „a alifia untul”. Deși termenul există în limbajul culinar internațional, el nuexistă în DEX, așadar ziaristul Adelin Petrișor l-a atacat fără milă pe Facebook pecelebrul bucătar spunând că acesta nu vorbește corect românește și inventează cuvinte.(CITEȘTE ȘI: AFLAT IN PLIN SCANDAL DIPLOMATIC, ADELIN PETRISOR ISI VEDE LINISTIT DE FAMILIE! VEZI CUM S-A DISTRAT ALATURI DE FIICA LUI!)

Evident că a urmat dreptul la replică al bucătarului, căci văzându-se atacat, Petrișor Tănase a replicat: „Alifierea este termen culinar folosit în bucatriile lumii! Așa că vedeți-va de știrile voastre și nu va băgați în denumiri culinare internatinale cunoscute doar de bucătari și cofetari!”

Mega-controversă între Adelin Petrișor și Petrișor Tănase

Fanii celor doi au întreținut disputa!

A urmat apoi o întreagă poliloghie pe tema „alifierii”. Fanii celor doi au sărit înapărarea vedetei preferate. Unele doamne chiar l-au apostrofat pe bucătar: „Petrișor Tănase m-ați fi surprins să aflați că am chiar o carte de-a dumneavoastră printre multe alte cărți de bucate. Atacul acesta chiar nu vă face cinste, serios! Sincer, regret că v-am cumpărat cartea”, a fost unul dintre cometariile dure.  În schimb au fost și persoane mai pregătite în gastronomie care au știut că „alifierea untului” într-adevăr este des folosită în mediul culinar internațional și că ar însemna „frecarea cubului de unt până ajunge la starea de cremă”.(VEZI ȘI: LECȚII DE GĂTIT ÎN CARANTINĂ! BUCĂTARUL CELUI MAI BUN RESTAURANT DIN LUME ÎȘI DEZVĂLUIE SECRETELE CULINARE PE INTERNET, DIN IZOLARE!)

Adelin Petrișor și Petrișor Tănase, mega-dispută în mediul on-line

Cele două vedete au continuat cearta pentru mai multe ore fără a ajunge la vreo concluzie, dar deși Adelin a postat o imagine cu o pagină din DEX care atestă faptul că termenul „a alifia untul” nu există acolo, atât Pentrișor  Tănase cât și fanii lui nu s-au dezis de părerile lor, „plecând” supărați de pe pagina ziaristului.

Atât Adelin Petrișor cât și Petrișor Tănase sunt foarte cunoscuți și respectați fiecare în domeniul lor. Adelin fiind printre cei mai cunoscuți și curajoși reporteri din România, iar Petrișor Tănase fiind primul bucătar român care a apărut la televizor după Revoluția din 1989.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.