Un șofer a condus gol pușcă pe autostradă! Care este motivul

Publicat: 11/05/2018 | 20:23

Martorii care l-au văzut pe șoferul exhibiționist au sunat la 112 pentru că acesta făcea inclusiv gesturi obscene la adresa celorlalți. Prins de polițiști, el a declarat și care este motivul pentru care a condus astfel. 

Incidentul a avut loc pe Autostrada București-Pitești, iar martorii au sunat la 112 ca să-l reclame, mai ales că individul făcea inclusiv gesturi obsecene. Poliţiştii de la rutieră l-au identificat uşor şi l-au amendat cu 290 de lei. la înrtebarea care este motivul pentru care conduce gol, acesta a răspuns: ”Așa stau eu!

Scenele incredibile urmate de o conversaţie pe măsură au fost filmate pe Autostrada București-Pitești de un şofer care l-a văzut pe indivulul gol puşcă la volan şi curios, l-a urmărit să vadă ce se întâmplă, relatează știrileprotv.ro.

Dar înainte de asta, martorul a sunat la 112 şi a anunţat că respectivul nu este doar dezbrăcat. “Preocupat” cu altceva, putea să reprezinte oricând un pericol în trafic. “Ridicaţi pantalonii pe dumneavoastră! Opriţi motorul, trageţi frâna de mână. Luaţi ceva pe dumneavoastră şi haideţi”, i-a spus un polițist în momentul în care a fost oprit.

Citește și...