Un şofer român de TIR s-a spânzurat într-o parcare din Italia. E cutremurător cum a fost găsit

Publicat: 12/06/2018 | 07:42
Un şofer român de TIR s-a spânzurat într-o parcare din Italia. E cutremurător cum a fost găsit

Tragedie fără margini într-o familie din România! De la mii de kilometri distanță au aflat că una dintre cele mai importante persoane, care era plecat la muncă peste hotare s-a sinucis. Trupul fără viață a unui șofer de TIR a fost găsit  într-o parcare din Italia. E al doilea în mai puţin de un an care îşi pune capăt zilelor în Peninsulă. (Console si accesorii gaming)

Un șofer de 31 de ani s-a spânzurat în cabina mastodontului pe care îl conducea, conform observator.tv. Românul și-a pus capăt zilelor într-o parcare din apropiere de Veneţia. Potrivit anchetatorilor italieni, bărbatul a tras perdelele, a deschis uşa din dreapta şi după ce şi-a pus ştreangul de gât, s-a aruncat din cabină.

Deşi corpul era parţial ascuns, mai mulţi şoferi sosiţi în parcare l-au observat şi au alertat autorităţile. Şoferul conducea un Volvo FM. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Nenorocirea s-a petrecut pe 27 martie, însă abia acum a fost făcute publice informațiile. Acesta nu este primul eveniment de acest fel în Italia. În luna mai a anului trecut, lângă piața din Faenza, un alt șofer de camion român s-a spânzurat. El avea tot 31 de şi se lupta de multă vreme cu depresia. Și, în ciuda faptului că a mers la medic, nu a reușit să se trateze.